Na relatívne novej duši, založená snáď dva týždne, prejdených do 500 km začal zrazu klesať tlak. V priebehu noci spľasla celkom. Po nafúkaní a vložení do vody na jednom mieste jemne perlí ale na ploche nieloľko cm. Nie intezívne ako pri pichnutí, ale doslova len perlí, Poraďte oplatí sa s ňou zabávať, alebo ju zahodiť. Dakedy som do duše cez ventil vstrekoval trochu mlieka. Čo robíte vy?
Vzhledem k tomu, jak moc mě baví přezouvat a lepit, bych jí zamával, rozloučil bych se s ní a frčela by do kontíku. Eventuelně bych jí rozstříhal na kousky který se třeba taky někdy můžou hodit. Nějak laborovat jestli to pude ještě zachránit by mě nebavilo.
A ještě, to mlíko se tam leje proč???
Tuk zalepí póry, zežlukne a pak hrozně smrdí ...
zkus to mleko , funguje... jinak pomuze i nejaka sladka limonada. A podivej se na plast jestli v nem neni cosi zapichle.
Ještě se do toho mléka dává klouzek neboli fedrvajs.
Ještě se mi nic takového nestalo, ale okamžitě by letěla... Nebo jak radí Zakarr rozstříhat na použitelné gumičky.
Tohle bych vůbec neřešil, nová stojí kolem 70-80Kč... Na svém kole točím 3 duše už třetí sezonu. To je, myslím, docela pakatel na to jak to dlouho vydrží...
Vyhodit - ovšem já bych ji ještě předtím zkusila reklamovat. Mohlo by to vyjít :o)))
No to je ono, to ještě nikoho nenapadlo:-))
Když vy muži jste tak nepraktičtí :o)))
Ale ty zvladas oboji, vid? Bikerka s technickym nadanim a pritom neztracis zenskou prakticnost:-)
A mám i ženské tvary :o)))
tak ted uz ti ale prestavam verit.....to uz je moc:-)
...a to jsem ještě zatajila dobré srdce :o)))
no, ja sem taky dobrak od kosti.... ty si byka opravujes sama?
Ne, vím kdy je čas "být za dámu" :o)))
Já bych ji okamžitě vyhodil. Kupuji sice dost drahé duše, ale opravovat něco takového je ztráta času, který bych mohl strávit třeba na kole a za to mi žádný prachy nestojí. A jestli kupuješ něco tak do 100 Kč, tak se nerozmýšlej a ať už je v koši :o)))
Jen tak pro zajímavost. "Dost drahá duše" značí jak vysokou vynaloženou sumu za gumu??:-))
Jakákoli částka nad standardních 60-80 Kč...
Gdyž mě zajímá konkrétní číslo. jen tak, při pátku.....
Není to nic strašnýho. Kupuji je za cca 250 - 270 Kč, ale mám dojem, že je snad slevnili. Nesleduji to přesně, je to jen "spotřebák" :o))
Tak to seš šťastný to člověk:-)
Jsem - z každé slevy třeba z 250 na 245 mám nefalšovanou radost :o)))))
kludne ju zahod, co s nou ...
Klidně je zahazuji... :o)))
A hážeš je do popelnice??? :-))
Nebo je vozíš na sběrový dvůr?? Onehdá jsem tu na sebe prásknul, že tyhle věci, včetně plášťů, hážu do kontejneru a dost lidí napsalo, že poctivě odváží na příslušná místa:-))
Já takovou řídkou duši rozstříhám na gumičky a ty potom prodám na tržnici. Za utržené peníze si koupím novou hustou duši.