Víkend má být teplý až slunečný. Co s tím uděláme ?
Já mám vyřešeno :o)))
http://www.vrstevnice.com/akce/2006/11listopad...
ale s vlastní malou obměnou - v sobotu jedu z Prahy po vlastní ose přes Petříkov - Týnec - Neveklov a Slapy tam a v neděli přes Dobříš zpět.
To zni jako dobry napad na odpoledni pohodovou vyjizdku :) Z Novyho Knina se da krasne dojet k Berounce a pak z5 do Prahy. Tak 90km hadam by oko..
Beres stopare nebo to mas vyhradne pro vyhynulce? Jo a startujes kde?
Startuju s HonzouH někde u metra, v Petříkově přibíráme vyhynulce - přesný start zatím není stanoven, protože neznám termín exhumace. Já to ale vidím tak na 9:00 od metra. Jedeme na těžko a je nutno počítat s tím, že vyhynulec může cestou i chcípnout neboť v posledních pár měsících poněkud zanedbával fyzičku :o)))
Lze předpokládat osvěžovací zastávku v Týnci, oběd bude v Neveklově.
Hodím mu dotaz, zda můžu vzít dalšího stopaře :o)))
Já budu stěhovat kamna.Musím být připraven, než se zima zeptá....
Budu na vás myslet, t.č. v nočních hodinách v pracovním procesu. Chjo:-((
Trošku jsem se unáhlil, samozřejmě to mělo patřit pod první příspěvek Radky. Tak mě to rozhodilo, že budu v práci......:-(
Nebuď labuť - můžeš přece myslet na všechny :o)))
No právě že na vás budu myslet na všechny, na těch Brdech nebo kde to vlastně budete:-)
Nějak se nám to počasí kazí...
Lze očekávat, že Brdy rozhodně nějakou tu přeháňčičku přitáhnou...
Kdyz bude jen trochu prset (prehanky), nebude zima a nebude fucet, tak to jeste jakz takz jde.
My prostě jedem stůj co stůj - rozlučkový večer s aktivní sezónou si prostě ujít nenechám.
A díky tomu, že jsem vymyslela trasu Skalka - Týnec - Neveklov - k Vltavě - přes vodu - Nový Knín - Obořiště, tak to prostě musíme dojet po svých i kdyby trakaře padaly. Tam se ničím nepřepravíme.
Jestli se někdo chce na kousek přidat, tak berem stopaře - v 9:00 odjezd ze Skalky, 9:15 Hostivařská přehrada, 10:30 Týnec (asi čaj), v Neveklově oběd.
OK, jestli me priberete, pojedu taky. Pokud tedy nebudou padat trakare. Z Noveho Knina to pak vemu zpet do Prahy, do Podolí, do lékárny... :-)
Do****** to nám bude smutno :o)))
OK - kde tě máme případně čekat?!?
Jedu ze Zizkova, takze asi na te Skalce, pokud neni lepsi misto - moc tuto cast Prahy neznam.
Pak Hostivařská přehrada, ale to je pro tebe dál...
Já sama pojedu přes Prahu metrem na Skalku...
S wewe se zřejmě sejdeme až v Kamenici - ta si dá ranní crossík přes vlčí rokli :o)))
Uz jsem cetl.... Mokre kameny nejsou moje hobby. Velke kameny vlastne vubec nemam rad :-) Ani suche.
Ne ne.. pres Vlci rokli dolu nepojedu, to bych si zajela na druhou stranu. Kazdopadne jak koukam na predpoved pocasi, tak nevim nevim jestli to vezmu lesem.. vsude bude pekne mokro :(
Hm, predpoved zatim moc optimisticka neni...
Je to na vás - já s honzou a potažmo s vyhynulcem jedeme v každém případě...
Jestli razíš do terénu, tak to sand ani nevadí, žes ho nemyla :o)))
Jinak to ale fuckt vypadá dobře.
Ale odpoledne a k veceru nas to uz nemine... :-(
http://www.weatheronline.co.uk/eurorad.htm
Mozna pojedu taky metrem, mam to na Floru kousek a protoze tu cestu moc neznam, radeji se na Skalku asi odvezu metrem.
Koukam, ze ti pracuju za barakem :o)))
Když tak na mě krizová linka 731/546154.
Prosím, prosím, zkus ten profil vytáhnout. Pošli mi to pak na mejl. Díky :o)))
OK, v klídku. Díky :o)))
Tady to je...
http://www.kandrac.net/2006_11_11_Do_Neveklova...
Je to narychlo, musim mizet...
Koncem mesice to smazu.
Dík, staženo...
Platí stále sraz v 9,00 na Skalce? Trochu zmoknout ve vybrané společnosti na závěr sezony. : - ))
Jasně že platí - já s HonzouH rozhodně jedeme. My se prostě musíme do večera dostat na Obořiště stůj co stůj :o)))
Takže pytlíky do bot a hurá :o)))
Já do Obořiště nechci! Pasťáku jsem si užil dost ...
Jo a ještě drobnost -vzheldem k tomu, že pro nás to bude tranzit, tak to budemem brát po silnicích... To víš, na těžko s vidinou společenského večera se zase nemůžeme cestou úplně zrušit :o)))
Pokud to nebude D1, neni problem. I kdyz, jak tak premyslim, natezko... To jako na ty dva, vlastne jeden den potahnete tolika veci? Ja bych to videl na kartacek na zuby, triko na spani a ciste pradlo na jeden den, to se vejde i do kapes :-). Co by tomu rekl mirekbik? Je to wubec bikerske? Nebo povezes vecerni roooobu?:-)
Muzeme si dat sraz nekde po ceste.
Predpokladam, ze si udelam terenni vlozku a vyjedu z lesa az u Zborenyho kostelce. Sjezd po kamenech pokrytych listim bude zajimavy.. :) Jarda to tam vedl i kdyz na kameny videl :)
Teda že by ten chlapec byl takhle rozumný :o)))
V sobotu zahajuji cyklotrénink na nový ročník strašných závodů. Listím, sajrajtem, přes kameny, přes kořeny, močálem s kolem kolem bílých skal.Šumava. Druhá závodnice uvidí. Chci na bednu, aspoň jednou v životě!
Minulou neděli jsem zahájil vodáckou sezonu, tak budu pokračovat. Jsem z kola strašně ztuhlej a eskymáky mi jdou pomalu a neelegantně. Takhle bych na tekoucí vodě nezdvihl. Musím se zlepšit (zde jde o trénink v bazénu"o))
Jestli chceš, mám jednu bednu ve sklepě, tak si na ni přijď stoupnout :o)))
Prosím Tě nech jí schovanou do konce července 2007 pak uvidíme. Hlavní bude kolik těch přestárlých dědků a bab se přihlásí a kolik z nich bude šlachovitých tělocvikářů (vždycky jsem je nesnášel, uměli to co já ne a posmáívali se mi).To se ukáže přibližně už na jaře. Z toho se odvodí kolik se jich musí alespoň přizabít, kolik musí píchnout (a spravovat to alespoň tak dlouho jako to trvá mě) a kolik musím případně předjet. To rozhodne o použití Tvojí bedny.
83 km na kole, 1 hod ve vlaku, večer 5 piv. Celkem příjemný den.
Mimochodem, AV*, tohle téma jsi vypsal ty, tak jak si tenhle víkend strávil ty sám?!?