Bez urážky-doufám,že používáš spec.špalky na keramiku???!!!Jinak s tím na servisu nemám žádný problém-dávám většinou zelené Clark's a zatím vše O.K.Občas si zařvou-na mokrém ráfku-ale s tím se asi moc nenadělá:-)),na to si stěžuje víc lidí,ale nedrolí se a za sucha není problém.
Moc ti děkuji za radu.Měl bych na tebe ještě jeden dotaz,nemáš zkušenosti ze špalky od firmy Kool stop?
Samo že s touto firmou nic nezkazíš-spíše naopak,mnoho origo brzd se vylepšuje výrobky od KOOL-STOPu,jak hydry tak véčka,Ale pozor na tu keramiku-musíš brát špalíky určené jen na ni:-))))
No tak jo,vzdávám se.pořídil jsem novej stroj,ale nenapadlo by mě že na to daj špatný špalky.Z keramikou do teďka nemám žádný zkušenosti.Příště budu chytřejší.Tak se ti omlouvám že jsem tě tak dlouho tahal za nos.Mnoho zdaru.a dík za radu.Ale to že na těch ráfkách je keramická vrstva tak to jsem věděl.I když to z toho mého dotazu tak nevypadá.
Je spousta lidí,co netuší,že musí použít spec. špalíky na keramiku:-))),ale je taky možné,že je má někdo v kapse:-)),i takový "mechanici" existují.Fakt je,že normální špalík jde na keramice velmi rychle do háje a pak si při sjetí "na železo" zničíš tato skvostná a ne zrovna levná kola.