Co myslíte když se podívám z okna tak se mi ježí vlasy na hlavě že to pro kolo lepší jak za půl roku nebude, vím že jde jezdit i v zimě taky někdy jezdím, ale není to jistě žádný relax a med. Co myslíte? kde je neljepší místo na světě pro jízdu na kole? na jihu? není tam zase moc vedro? dik za názory všeho druhu.
Skotsko:-) Ted je tu +- 13 stupnu. V zime kolem nuly v lete maximalne do 30. Ale to rikaj, ze uz jsou to opravdu hrozna vedra
Ty jo, mě to skotsko fakt láká, ach jo..... Skotsko, Irsko, tam se jednou podívám... Kluci letos jedou Norsko, já to asi neuživim, takže rok potom......
Nejlepsi je, ze jsme cekali, ze tu bude v zime fakt zima...vzdy se to o Skotsku rika. Takze jsme si nabalili zimni hadry a ted to tu asi nevyuzijem. V zime tu pry je maximalne -5. Snih tu napadne jen na horach a moc dlouho se neudrzi...jen na tech nejvyssich kopcich. Dole obcas napadne snih, ale to pak prej deti vybehnou ven a fofrem stavej hulany, protoze v poledne maj po snehu.
Ted je tu asi 11st, obcas vyleze i punta, ale fouka vitr. Ale to je tim, ze jsme 3km od more (jo, mimochodem se tam chodime divat na tulene:-) ).
Kola tu mame (domacich), takze obcas i nekam vyrazime. Pro cyklisty je to tu raj, ale clovek se musi vyznat v tech jejich mapach. Je to tu vsude a vsechno oploceny, takze obcas clovek musi nejaka ta vratka na neci pozemek otevrit:-)
No, ja jsem stravil v zime deset dni v Londyne a pocasi me moc nenadchlo. Sice nemrzne, ale je vysoka vlhkost vzduchu. V domech se topi jen na spolecnych chodbach. V byte domaci vubec netopili a tema jednoduchema oknama hrozne foukalo. Chodil jsem v perovce a celou dobu byla vlhka. Fakt nic moc.
Nemas jezdit do Londyna:-) Tady se topi drevem v krbu...Ale je fakt, ze se tu setri...hold teplo je tu drahe a farmarske baraky obrovske (ten nas ma 15 pokoju a 5 koupelen:-) ). Vlhci vzduch tady je, ale to bylo jedno velke plus, kdyz jsme sem prijeli...vzduch je tak mnohem cisci. Mluvili jsme se dvouma ceskama a ty rikali, ze tu na jare vubec nemaji alergii diky tomu vzducho.