Tak me tak napadlo...co udelat o Vanocich nejakej nakolackej srazik? Nemusi to byt ani tak na kole...myslim, ze vetsina z nas uvita i teplo nejake te hospudky. Mozna by to na zaver roku bylo fajn...
26.12. plánuji nějakou akci na Štěpána bez Štěpána, tak to můžem spojit :o)))
Na kole nebo pěšky - hlavě se závěrečnou u něčeho teplého na zahřátí :o)))
A mohlo by to být i pro nepražáky? 8-))) Jestli jsem to dobře pochopila, tak by se objevili i NaKoláci ze Skotska.
O tom nepochybuj...
O tom nepochybuj...
Celosvetovej sraz Nakolaku....Pozvem i Vaska se zenou z Luxu:-)
:o))) Berem, ale: na svatky do CR dojedeme, i kdyz primo Vanoce stravime jeste tady. V Cesku budem asi mezi 28.12.- 6.1., da se neco spachat v tomhle terminu? I tak to bude tezky, jsme vzdycky na roztrhani, ale kdyby se neco domluvilo napevno?
Já sem za.... Vánoce asi moc veselý nebudou, takže se rád dostanu ven, kor když mi maturita klepe na dveře...
Tak já se určitě přidám, vánoce nenávidim, tak jdu do všeho co se naplánuje.
Jo nepsal nahodou někde Ai, že plánuje štědrovečerní projížďku ???
Štědrovečerní vyjížďka by byla super -- holky me vzdycky vyhazuji z baraku abych pry nezavazel (a neoziral dobroty). Pokud by nepadaly trakaře, určitě se pridam.
Pominu skutečnost, že to je diskriminující :o)))
Nicméně na Štedrý den nééé - jednak musím taťku vyhazovat z baráku, aby nezavázel (a neožíral dobroty) a pak... Jednou jedinkrát jsem porušila tradici a šla jsem s ním odpoledne před večeří na pivko... Nejsem zase až tak pověrčivá, ale od té doby vím, že na Štedrý den není radno hazardovat s tradicema...
Já bych se držela tradičního na Štepána bez Štěpána aneb pojedem spolu k Betlému, to už je to bezpečné :o)))
Jak diskriminujici?!!! :-) Holky ozirat muzou a ja nee?! Gde je spravedlnost? :-)
Ale je fakt, ze by asi spousta lidi nemohla. Na druhou stranu, mohla by to byt krasna panska jizda :-)
Jo, tak to jo - a ještě byste ušetřili za dárky, protože každá by byla nakonec ráda, když se pod stromeček vrátíte sami :o)))
Tak jestli tu z Luxu budou až od 28.12., pak by mi to hlavní setkání vycházelo na jakési PředSilvestrovské setkání 29.12. - je to sice pátek, ale kolik z vás bude v práci?!?
Jak reálně byste kdo viděli tohle datum?!? Odpoledne by se něco vymyslelo a večer někde zasednout.
Pokud by tohle datum vyhovovalo, něco připravíme...
Tak datum od 27.12. dál u mě nepadá v úvahu. Až do 2.1.
To máš z toho, že jsi svobodný :o)))
To nemám z toho, že jsem svobodný, ale z toho, kde pracuju:-((
Takže potvrzuji, že se povánočního posezení nezúčastním. Neblahé tušení se změnilo v tvrdou realitu. 29.12. od 6,00 do 18,00 v práci.
Nechci s tím překážet v tématu o potvrzení účasti, zatím je to tam dost přehledný a dá se krásně spočítat počet lidí. Takže tímto se přidávám ke službu konajícímu Kukynovi:-(
Můžu kdykoliv, navíc mezi svátkama mám nucenou dovolenou, takže času habaděj. Kdyby na to přišlo, můžu se zúčastnit i rodinného oběda u Žofky, nebo i dvou... :-)))
Senzační nápad! Přijedeme, ale jen bez kol, hospoda je fantastická náhražka!
Navrhuji některý z dnů mezi vánocemi, ne Štědrý den, protože bychom nestihli dojet domů ke stromečku, na Boží hod a Štěpána zase rodinné povinnosti, 27.12. máme ještě poslední vánoční koncert, 30.12. vidím jako ideální termín - je to sobota, není to svátek, na silnicích to snad půjde. Tak platí sobota 30.12. ??? PLATÍ !!!
Sobota 30.12. není dobrá - mnoho lidí se bude přepravovat na Silvestra ven a pak vím, že je vždycky lepší mít den před Silvestrem volno a ne se zatěžovat bujarou zábavou :o)))
My se pochopitelně přizpůsobíme, nemůžeme 21.12., 24.12., 25.12., 27.12., jinak ano. :-))
A co takhle bowling ??? Když dohodnem datum a počet osob, tak se dá něco zarezervovat a bude Nákoláckej turnaj o ceny. Mimopražákům nabízim ubytování v počtu 4ks.
p.s:Radka dostane hned nazačátku -50bodů aby to bylo spravedlivé !!! (celej rok trénuje)
Jenom - 50??? To je málo:-))
Toz to mi pride jako dooost dobry napad...... Ja jsem teda ztratil prehled o bowlingovych drahach, ale jedna super hospudka se trema drahama je v Pocernicich....U Pekare. Skvele tam varej, dobra obsluha...a daj se tam v poho rezervovat stoly...
Já mám kousek od baráku taky jednu provozovnu. 6 AMF drah, kuželky bez šňůr, dráhy jsou O.K. Obsluha v pohodě, vaří výborně, pivo jako křen. Rezervace samozřejmě možná...
Malinkým problémem je, že to není přímo u metra, musí se buď z Chodova nebo Opatova ještě 3 nebo 2 stanice busem. Také 26,- za desítku "G" asi každý nebude akceptovat...
Info zde: http://www.sbcentrum.cz/
Pak je ještě něco skoro úplně nového přímo na metru Chodov, ale tam jsem se zatím ještě nedokopal jít na průzkum...;-)
Info zde: http://www.centrumchodov.cz/index.php?/inside...
Chceš říct, že bydlíš kousek od sb centra?!?
Hraju tam turnaj 1. a 2. 12. tak se můžeš zastavit :o)))
Jistě, mám to necelých 10 minut pěšky ;-) A chodím tam minimálně 2x do týdne ;-)))
Jestli mi to vyjde, tak Ti přispěchám fandit ;-) Ještě pak dej vědět v kolik tam budete...
Jasně a jestli chceš v sobotu ti věnuji oběd - bývá tradičně svíčková. Je sice výborná, ale já ji nemusím :o)))
Dík za nabídku ;-)))
P.S. Budete to mít zabrané celé ? Myslím tím celý podnik. Nebo jen dráhy ? My se tam také někdy zase chystáme hodit si koulí, tak že bysme se mohli navzájem hecovat ;-)
Vždycky máme všechny dráhy - v pátek to máme bukované 15-18 (my hrajem 16,30 - 17,15) a v sobotu 13-16. Kdy budeme hrát v sobotu, to se uvidí podle pátečního pořadí - tipovala bych nás mezi prvními od 13,00 nebo od 13,45 :o))). Večer vždy diskotéka na místním parketu :o)))
Neboj, mám v rukávu i tuhle variantu :o)))
A abyste nebyli nervózní, tak zůstanu jako nehrající kapitán a dodavatel sponzorských odměn :o)))
A přitom já nenahraju víc jak 120 bodů :o)))
Za dva dny turnaje, aby nedošlo k mýlce :o)))
A ty, strejdo Libore, ticho :o)))
Ted jsem teprve zasedl k mašince,můžu potvrdit Radka je dobrá,v Přerově dala v pátek večer sice pod sto,ale v sobotu chytla formu a perlila.Škoda,na Vánoce bych rád přijel,ale mezi svátky je prodej piva obrovský,to volno nehrozí.Ale na Štěpána bych oželel tradiční koupel v Dyji s břeclavskými potapěči a dorazil.
Nebo udělat obrácené počítání - od maxima bodů odčítat získané body = poražené kuželky. V tom případě by ze mě byla rázem favoritka, parádně mi jdou "kanálky". 8-)))
Mimochodem - hrát na největší počet kanálku, to taky není od věci :o)))
A vyhraje ten, kdo trefi jednou kouli oba kanalky:-)))
Tak to je opravdu těžší než jednou koulí všech 10 kouželek :o)))
V životě jsem to nehrála, Slávek také ne, nechceme na vás všechny jen tupě čučet! A moc se mi nelíbí omezený počet osob. Nebo by nás tam mohlo být třeba šedesát?
Klidne 600. A bowling je v pohode...lehci nez sedet a slapat na kole
Po poslednim fiasku v kuželkárně mě napadá....nebylo by třeba pexeso?
Ježkovy voči! My skončíme u kuliček! :-))
No kuličky jsem taky nehrál leta!!!
Počet osob taky není omezen, když se dopředu dohodnem. Dá se dohodnout větší počet drah.
Důležité je datum a počet hráčů!!!
Hele jestli chce jít na kuličky, tak se hrává na Střeleckym ostrově, můžeme udělat nakolácký turnaj, ale museli bychom doufat v dost sněhu, nebo si vzít hrabičky na úpravu terénu, kuličky bych snad i sehnal :-D
Sem 23. v národním žebříčku, sem hrál 1x turnaj :-D
Já jen za sebe podotýkám, že jakkékoliv sportovní vyžití při tomhle srazu pokládám celkem za zbytečný - na sport jsem zanevřel už ve 4. třídě, když jsem dal při fotbale vlastňáka a zbytek týmu pak na mě byl zlý a posílal mě do p...... :-). V šestý jsem si pak skoro přerazil nohy ve stehnech - z odrazového můstku jsme skákali na stůl, no a já se odrazil nějak špatně a místo na stůl jsem vlítnul pod něj.
Takže ten bouling pouze tehdy, jestli to je zcela bezpečné :-)))
Máš dobrý zážitky :o)) Já taky sport nemusím, ale rozlišuju mezi sportem a zábavou. Např. kolo na cestě někam je zábava a kolo na okruhu je sport. TEdy pro mne. A Bowling řadím mezi zábavu :o))
Kolo na ceste do prace je zabava nebo doprava? Nebo sport?
Je to zábavná sportovní doprava :o)))
Pro mě ráno votrava :o( Vzbudím se v podstatě až v práci:o)) Ale zpátky je to závava a jedu většinou jinudy. Nespěchám a cestu si vychutnávám. Mít ráno nějakou teleportaci a odpoledne na kole by bylo úplně ideální :o))
Nějak se na toto asi pozapomnělo, tak to dávám opět všem na oči ;-)
Neboj, nepozapomnělo, ale dočkej času...
Iiiinfooo pro Radku....pres Vanoce jsme mesic doma....takze se radi srazime:-)
My s Alvapinkou jenom tyden a pul, ale porad doufam, ze nam to v tom nabitym programu vyjde. Ale ZMENA, docela to vypada, ze posledni volnej termin nam vychazi patek 29.12., slo by to???
Jasně, tohle je ten pravej termín - pátek 29.12., takže si to bukněte :o)))
OK, píšu si to do kalendáře... :-) těšíme se! Kde můžeme přespat? :-)
Nepředbíhej, podle toho, kde se to podaří zařídit :o)))
Prihlasuju dva lidi.....:-)
Jo, a pojedeme z Brna jenom dva (a bez kol :o((( ), takze budeme mit 3 volny mista v aute, jeste to tu potom rozhlasim, az to bude aktualni.
No, termin stále platí, ale místo trošku drhne...
Ja bych to udelala v Novym lesiku :))) Tam bude mista urcite dost :)
Že by se wewerkov přejmenoval???
Jinak upozornění, v okolí Brandýska je to samá Wewerka, pozor na to!!!
Hele, zůstaň si na svém břehu :o)))
Tož a vzali by jste jednoho strejdu z Přerova?Do Brna bych se dopravil....
Děti nepanikařte, naší snahou zatím je udělat to v blízkosti nádraží či metra - prostě někde v centru, abyste auta mohli nechat doma...
Takový mejdan na hlaváku... no tak dobře, tak ne, taky nemám chuť na buřta a točej tam pod míru :o)))
Jestli se snažíš objednat bowling, tak na Senovážném náměstí je Juniorhotel a mají ho tam také... Ceny tam bývaly jako jinde, jen tam mají jen 2 dráhy... A asi šňůry ;-(
Znám a kde myslíš, že jsem byla dneska jednat?!? Pošlu ti obálku...
Jasne, panika- nepanika, ty tri mista budou, jsi prvni. :o)
Bych se kolem Prahy taky srazil. Aspon bych pak treba na WTB nekoho z NAKOLE poznal ;-)
A chceeeeš?!?... :o)))
Ted nevim, zda je to na me. JInak ale chciiiiiiiiiiiiii :-))))
Ale když já už mám skoro zakázáno se letos seznamovat :o)))
Kolikata jsi byla na WTB? Ja jsem paril do tri do rana, pak asi ctyri hodiny opileckeho spanku a pak na start :-( Jeste jsem si dal jednoho vyprostovaka u stanku pred startem. Cepovala moje byvala svagrova.Sme se nevideli asi 15 let.
Taxem nakonec byl 73 v kategorii a 283 celkem.
Právě, že na kole...
A jestli mě chceš měřit podle výkonů v závodech, tak ti to usnadním - nezávodím. Měla jsem letos na začátku roku jisté ambice, ale po té, co jsem zjsitila, že jsem příliš mladá a rychlá a tudíž nevhodná jsem se do ničeho dalšího raději nepouštěla :o)))
Radko, uz me to nepustilo ti odpovjedet :-/ Jinak ja taky nezavodim, ale kdys se zapomenes v hospode do rana, tak ti to negdy prijde jako dobrej napad :-)
:o)))
A když tě to nepustí k odpovědi, tak se prostě zavěsíš vláknem za poslední příspěvek, který tě pustí a ono se to řadí dolu...
Jen to poposoupnu dopredu...
Já už vím kde se sejdeme, heč ;-)
Aby ses nepoto....:-)))))
Jseš napnutej, co ??? ;-))))
Tohle ale může zveřejnit jen Radka, jinak by mne asi zahlušila ;-)
Me je to taaaakhle volny:-))))) Ale tesim se:-)
Já ne, já chci, aby to vyvěsila Jitka s Václavem :o)))
Už je ale všechno zajištěný, tak vydržte do příštího týdne (do čtvrtka) :o)))
Ale abs neřekl - bukuj si 29.12. od 17,00 :o)))
Supr....boooook.
Už teď vim, že nepůjdu. Jsem v práci.
Celou noc?!?
Bohužel sloužím 24 h. Od 7.00 do 7.00 (29.12-30.12). Jedině, že byste to protáhli do druhého dne :o))).
Nebo ti zajisitli výjezd :o)))
To se právě těšit nesmíš - vždycky když se na něco člověk těší, tak to pak nevyjde!!!
Tak je to upečený, doporučuju prostudovat pozvánku:
http://www.nakole.cz/clanky/clanek.php3?id=187 a hlásit svoji účast tady: http://www.nakole.cz/diskuze/tema.php3?id=3821.
Urcite by nas vsechny zajimalo, podle jakeho kriteria se budou darky rozdelovat. Cyklisticke darky jsou vec dost individualni a nerada bych nekomu dala treba dusi na 1,25", kdyz dany clovek jezdi downhill :)
Mame vybirat spis vseobecnejsi darky nebo bude nejaka moznost lepsiho "uplatneni"?
Ja bych vybiral spis takove sranda darky....nebo "neutralni cyklisticke" darky:-)
Co dárek, to se ještě nějak zaonačí, ale co to cukroví ???
To je taky nápad, devětadvacátýho cukroví. To jako mám přinýst tu vyluxovanou krabici? Nebo drobky? No já se teda pokusim nějak se kontrolovat, ale jestli se neovládnu, tak sem bez cukroví a sem teda zvědavej, jak si to zodpovim.
.....tejden po vánocích cukroví, kdo to jakživ viděl....
:-)
Dárky půjdou do "tomboly" a každý kdo nějaký přinese, si také nějaký odnese. Ale do poslední chvíle pro tebe bude překvapení co :o)))
Já bych donesla zmraženou pizzu do té tomboly - 3 kusy, ju?
2 stačí a prosím hlubokomraženou :o)))
Můžeš to vydávat za nový návrh bezdušových ráfků, u kterých nehrozí píchnutí :o)))