Zkus cycloschein - bývali ochotný ušít i na zakázku.
www.cycloschein.cz
já stejný problém vyřešil sáčkama do treter, na cca 2 hod vyjížďky vpoho
Mám tretry vel. 48 a používám návleky BBB Isolator BWS-05 velikost 47/48 a v pohodě. Sedí dokonale, celá podrážka je volná, takže se návleky při chůzi neničí. Cena cca 750 Kč.
Teda Komenickej, je pravda co se řiká, že podle velikosti chodidel se pozná ... ???
Velikost štětky..? ;-)))
Správně, mám různé štětky pro různé díry.
A podle ceho si ty diry vybiras?:-)
No, já si moc vybírat nemůžu. Jaká je, takovou musim protáhnout.
Takže ty jsi vlastně takový gigolo, ještě ti za to platí...;-)))))
Neco na te stetce bude....sakra, sakra:-))))
Gdybys tu mojí štětku viděl, tak by ses zhrozil. Celá černá, špinavá, má takový tvrdý štětiny a je celá vodrbaná. To jak jí strkam do různých, všelijak uhýbaných průduchů.
Nemáš tatínka z Ghany? Ale až je odkudkoliv, měl ti předat zkušenosti a naučit výběru správných průduchů. Není dobré mít odrbané nádobíčko! :-)))))))))))))))))))))))
To by me zajimalo co:-) Ja jen, ze bych si pak kupoval alespon veti boty...:-) Treba bych byl vetsi frajer:-)
Není, chlapci, není... Klidně noste boty jaké vám padnou :o)))
Nojo, to víš jen Ty, ale co jiné nepoučené slečny...? ;-))) Na ty by to mohlo ještě fungovat ;-)))
A čeho se bojíš u mladých slečen - že to vědí nebo že to nevědí?!?
Já ? Ničeho ;-) Já už mladé slečny nenaháním ;-) To spíš občas ony mne ;-)))
Ale jestli to vědí nebo nevědí, na to jsem se jich ještě neptal ;-)))
Jen jestli ony se nedrží hesla "podle nosa poznáš kosa" :o)))
To opravdu nevím ;-) Já mám vlastně všechno větší ;-))) Ale že by se řídily zrovna podle mého raťafáku...? Hmmm, ale mám ho trochu nakřivo, což tam doooole ani trochu neodpovídá ;-)))
Ale... Cože?!? Všechno?!? To asi myslíš i delší rukávy u bundy, viď :o)))
;-))) Spíš i ruce, rukávy se mi skoro pokaždé podařilo koupit o něco kratší než by měly být...;-) Jsem holt nekonfekční postava, pokud chci aby mi to sedělo na ramenou, tak budou krátké rukávy a když to vezmu podle rukávů, tak pak mám ramena u bundy až někde u loktů...;-)))
To mi chceš říct, že o ty dvaapadesátky zakopávám zbytečně ?!?
Určitě ;-))) Je vidět, že nesleduješ nejnovější módní trendy... Už se dají koupit i pánské slipy v provedení push up ;-)))
To je ještě hnusnější než podprsenka push-up :o)))
Hnusnější ? Náhodou se na to pěkně kouká ;-) Jenomže když se to odstrojí, tak je v mnoha případech po kráse...;-) Tuhle vymoženost bych spíš zakázal, jenom vede k omylům ;-)))
Teď jsem mluvil o podprsenkách, aby náhodou nedošlo k nějakému omylu ;-)))))))))))))))
Vono tohle platí u všech částí oblečení :o)))
Cože?!? Chceš říct, že černá nezeštíhluje?!? Jestli kvůli tobě budu muset měnit šatník, tak tě angažuji jako sponzora :o)))
Tak to jsme se teda od návleků dostali zase k návlekům...
Ovšem tyhle ve velikosti 48 se asi taky nedělají :o)))
To sou věci - zase jsem tady dneska nebyla nadarmo. To víš, my co pracuje na jiné bázi, tak tohle moc nesledujem :o)))
;-)))
Chybička se vloudila, není to 52 ale 54mm ;-) http://www.primeros.cz/produkty/kondomy/
Předposlední dole, typ XXL ;-)))
A už dost... :o)))))))))))
http://www.primeros.cz/produkty/kondomy/
To by snad slo pretahnout i pres ty tretry...
Tak vy toho prostě nenecháte :o)))
Xakru - řeč je o návlekách o veliosti 48, tak si ty svoje nadměrečný kecy nechte pro veverky :o)))
Chudak Wewerka:-))))
tak vevím , jen aby neplatilo, že co se vyplýtvalo na chodidlech toho se nedostává jinde. Ikdyž synek má 48 tak pro klid v rodině asi néééé.
Jinak toreadoři používají kapesník někdy i více.
Pockej, pockej...na co pouzivaj ten kapesnik???:-)))
Díky,to je právě ten problém,že mi ve všech prodejnách ukazovali jen XL jako největší.No ale koukám ze se debata rozvinula zajímavým směrem.Já v takových věcech nejsem odborník,ale myslím si že originál je originál ať je jakej je ale je tvůj.Milda
Moje řeč... :o)))
http://trinnity.cz/DetailPage.asp?DPG=19114
BBB dělá do velikosti 47.Cena dle typu od 520 do 625 Kč:-)))
Návleky jsou na prd. Za zimu roztrhám dvoje. Uvažuju o tomhle :
http://www.jankopka.cz/poradenstvi_tretry_lake.htm
Od lidí co je mají jsem slyšel jsem jenom samou chválu. Dají se sehnat za 4000,-. Takže pokud by mi vydželi 4 zimy, vyjdou na stejnou cenu jako ty zatracený návleky.
Navíc musíš započítat do celkové kalkulace i opotřebení běžných treter které se nosí pod návleky. Pak vyjdou Lake levněji.
Už se tu o nich mluvilo - má je ckp13 a moc si je pochvaluje.
Jejich jedinou vadou je ta cena, ale kdo v zimě jezdí, ten je určitě užije...
Pokavad ti vydrzej par let, jako ze vydrzej, kdyz v zime moc nejezdis, tak si myslim, ze je to dobra investice...Urcite bys je uzila na jare a na podzim, kdyz uz ne v zime...
Dyž já nevím, jestli ještě nejsem ve vývinu a neporoste mi noha - ikdyž pětačtyřicítky bych teda mít nechtěla :o)))
Jsou senzační. Kvalita ježdění se hodně zvedne. Už při pěších přechodech nenabírám rozbředlý sníh do návleků a pak v hospodách nesuším mokré letní tretry. Nemusím prát návleky, pouze vyčistím boty a jsem připraven znovu vyrazit (návleky po vyprání musí uschnout). Nemusím každou sezónu kupovat nové návleky (za cca 800,-) a ke konci zimy jezdit v roztrhaných. Navíc ty LAKE dobře vypadají (subjektivní hodnocení).
Pokud můžu radit, tak do toho běž. I ta cena se nezdá tak vysoká, pokud započteš opotřebení návleků a letních treter. Já bych už zpátky neměnil.
Ja jsem si letos prvne v zivote koupil zimni tretry a jeste jsem se za toto rozhodnuti neprestal chvalit. Jsou to ty druhe. Ne Lake ale NW Celsius. Vzdycky jsem trpel na zimu na nohy (taky jsem blbec jezdil v minus patnacti na silnicce apod.) V techto novych mam sice ujeto zatim okolo do 200 km (posledni tyden a pul), ale uz ted vim, ze navleky po 90% operacniho casu nebudu potrebovat. A ty boty vypadaji, ze par zim preziji. Takze uz si ani nevycitam tu pomerne vysokou investici.
Tedy nic proti veškerým výrobcům návlekům, ale návleky, které mě fuckt a opravdu dostaly, to dnes byly návleky Navary. Ty teda byly opravdu naprosto bezkonkurenční, nikde je nekoupíte a navíc prý BYLY FUNKČNÍ !!!