Zajímá mě Váš názor. Dík
Ahoj Niku, můj názor je, že odpověď je 42.
... a faxovací číslo je sedum!!!:-))))
...a e-mai l- jméno/chcípláryba/doména.cézet...
Ano to je správná odpověď. Hlubina Moudrosti se nemýlí!
Nechce mě to přihlásit pod mým pravým jménem.
Já názor nemám.
Mohl bys, prosím tě, upřesnit, z které doby tě ten můj názor zajímá? Je to ten z minulé středy, sobotní a nebo dnešní? A co se týká dnešních - ten ráno po probuzení nebo ten z půl deváté? Mě se ty názory strašně mění, sám se v tom někdy dost těžko vyznávám.
Pokud bych namátkou zvolil názor z dnešního rána, tak tady je : "určitě jsem udělal dobře, když jsem to hned včera strčil do pračky".
:o)))
Je to nějaké zmatené, že ? Uklidňuje mne hlavně to, že ode mne nic nechce. Lidem, kteří ode mne nic nechtějí, těm bych se rozdal.
Podle mého názoru mu jí zabalil a usek.
(Hnusní postmodernisté!)
No Mirku ..!
Za takovýhle názor by se měl každý bikerský elév stydět !
:-)
Já jsem kdysi četl knihu od Štorcha - Hrdina Nik. Že by nám psal někdo z pravěku ?
Konečně inteligentní dotaz.
A konečně inteligentní názor:-)
majte strpenie, to sa snaží prhlásiť -"Opět se několikrát přihlašuju a nic"
Nedramatizoval bych to tak, pod stejnym nickem se tenhle clovicek pta na nas nazor, jestli kotouce nebo vecka, takze to vidim tak, ze se jenom spletl, spatne formuloval dotaz (vynechal to podstatny :o) ) a potom to zkusil jeste jednou, ale uz mu to vyslo :o)))
Nasvedcuje tomu i casova posloupnost.
S pozdravem vas Sherlock Holmes :o)))
BINGO!!! Dík. Včera jsem tady byl poprvé. Omlouvám se těm, které jsem pobavil před tebou. Snad se mi to už nestane...
Přečti si předcházející příspěvky. Zjistíš, že tam není ani jedno neslušné slovo. Buď vítán ve slušné a veselé společnosti nákoláků.
No, hlavně že nejsme jako politici, kteří se umějí vyjádřit kdykoliv a k čemukoliv, i když o tom nic nevědí :o)
Závidím Nikovi, mně se nikdy nepodařilo vyvolat víc než dvě tři reakce, a tady Nikovi z omylu hned 23... :D
Nakoláci s činí, činí, čím dál více...
já neříkám nic, ale na má slova dojde..