Potřebuju poradit: Na svém krosu vybaveném vidlicí RST CT COM II T6 jsem absolvoval poměrně náročnou trasu skrz zorané pole a louky - no prostě ošklivý terén. Celou cestu až domů vidlice normálně pružila. Zhruba po dvou hodinách od příjezdu domů jsem šel kolo umýt. Pustil jsem na něj pořádně vodu z hadice, bylo dost zaprasené. Když jsem pak kolo ještě utíral, zjistil jsem, že vidlice nepruží. Zkoušel jsem se na ní zhoupnout, prostě se ani nehnula. Přijde mi divné, že tak najednou z ničehonic. Takže prosím poraďte. Je rozbitá nebo jenom stačí promazat?
Je na tebe naštvaná (trucuje) ...
Víš co má každé kolo ještě raději????Vem ho na nejbližší wapku a pořádně ho vyper-a pak rovnou odvez do šrotu....Tak tobě bych ho chtěl opravovat....
:o) tak je otazka, co je to "poradne, ..., ...hadici ... ", ale v zasade snad hadice na kolo neskodi, ne? I kdyz teda netusim, co to ma za krose, slusnejsi MTB takovyhle veci vydrzi. Ta vidlice musi byt podle me nejaka vadna, kdyz nevydrzi drsnejsi, ale v podstate normalni zachazeni. Jestli je v zaruce- hura zpatky do obchodu.
Nebuď na něj tak přísný - chybama se člověk učí :o)))
Ale ani nechci vědět, co do té vidle tou vodou dostal za jemňoučký sajrajt :o)))