Už dlouho si říkám, co by asi říkala kola a jaká témata by zakládala, kdyby mohla plácat stejné nesmysly jako tady plácáte Vy, dobře, dobře my.
Tak např.
Odkud všici ste: Taiwan, Taiwan, Taiwan
Stojánek: Zase mi ten muj biker přidělal stojánek a to máme jet v pátek na Gardu!
Spí dobře?: Ten muj biker je nějakej nevyspalej, prý má v ložnici velblouda nebo co.
Kolečka na lankách: Zase mi tam nedal kolečka, budu celá odřená(merida)
Přiznejte se: Taky Vám ten Váš zahýbá s počítačem?
mám pána troubu!!!
Srabe, to by o mě moje merida nikdy neřekla! Už pro ty prachy co do ní ročně, já trouba, investuju!
Mám pomalého cyklistu. Poradí někdo co s tím? Nechci jet jen projetou stopu. Chci být ten bike co cestu hledá a ukazuje ostatním. Jak na to. Můj cyklista se jen za někým veze. Zkusil jsem ho párkrát shodit aby je musel dojet a tím natrénoval, ale vždy počkali a někdy se dokonce vrátili !!!!!!!
Co by řeklo kolo, nevím, ale dneska ráno jsem měl cca hodinový školení z nějakýho novýho programu, co nám od 1. listopadu zaváděj. A budeme ho muset používat. Bylo to jak v Mnichově - o mně beze mě, připadal jsem si jak Plha v Marečkovi :-)
...umýt, prosííííím umýt...
Žádný mytí, dej mu facku, ať nefňuká:-)
Tak kolo teda nebiju - ono by mě pak mohlo shodit :o)))
No tak mu aspoň důrazně domluv:-))
Ne, ne, žádný peskování si nezaslouží, teď se mi ho podařilo vyladit tak, že se mi na něm jezdí úplně samo :o)))
No tak ale v tom případě se nediv, že se občas ozve, abys ho umyla, taky chce trochu tý péče, tak mu jí musíš dopřát.
Nebylo by vhodno do takovýchto úkonů zapojit ostatní osazenstvo rodiny?? :-))))
Jako že by se mi rodina postaral o kolo?!? Tak to je teda dobrej vtip. S takovým požadavkem bych byla okamžitě bez kola :o)))
Hmm, tak to neprošlo.....:-)))
Zhubni! Kdo se má s tou váhou pořád tahat.:)
Jo tak to by to moje taky křičelo - hned jak bych ho umyla :o)))