Anglický second-hand (Hajnova ulice, Kladno) vyprodává cyklodresy a slízy za 50% původní ceny. V listopadu definitivně zavírají ... :-(
No me se chce bliiiinkat:-) Hele a to je fakt druha ruka, nebo jsou to treba dresy s vadou. Ja jen, ze dres, do ktereho nekdo celou sezonu potil a vypral ho jen jednou, nez ho dal na charitu, bych na sebe nevzal...Prijde mi to ble. A navic, novej dres zas tak drahej neni. A dresy uz nejsou v mode. A barevne uz vubec ne...
Seš nějakej voňafka !!!
Jo a co vlastně frčí na kole za módu ???
Jestli nemam vytáhnout tesilky a flanelku.
:-))))))))))))))))))))))))))))))
Cece, ja s tim dresem Authoooor asi taky nejsem IN. Pristi rok pujdem do neceho EXdobreho....budou z nas cyklisti frajeri...ne-li hned profici:-)
No konecne ti to doslo :)))))))
No pockeeeej....mi na vas s Kolinem neco vymyslime...to budete cuuuceeet:-)
Že by pravý skotský kilt... :o)))
Prý se pod ním nic nenosí ;-) Aby jim to na kole pak neofouklo ;-)))
No jsem zvědavá, jak bude uchycena pemprska :o)))
A myslíš, že si dá hydru do té kožešinové taštičky u pasu :o)))
A baret přes helmu bude taky vypadat efektně, nemyslíš :o)))
Ono ty krásné silné podkolenky taky mají něco do sebe ;-)))
Asi budeme opravdu cuuuuuceeeet, jak píše Michal ;-)
Jen jestli na ty boty půjdou namontovat SPD, ale on si chlapec poradí :o)))
Aby nás nakonec neohromili tímto ;-)
http://pcshop.pells.cz/shop/default.asp?cls...
http://pcshop.pells.cz/shop/default.asp?cls...
Tak to bych chtěla vidět v reálu :o)))
U nás začínaj lidi jezdit v rajtkách, jezdeckejch botách a švédskejch košilích. Prej to přišlo z Mukačeva, tamní hit.:-)
Tak bacha, tihle mají nedostatek kol :o)))
Ne, ne, já myslel český móďáky. Ukrajinskojazyčnejch tady moc nemáme, a když, tak ve výkopu se jezdí blbě.:-)
Jo tys myslel cyklistický metrosexuály?!? Teda že i sem bude tahle úchylka zavlečena, to jsem teda netušila :o)))
Máš pravdu, na dýzu už se v dresech na kolo nechodí. Ale na kole je pořád spousta lidí vozí, včetně mě. A to dokonce barevný! Hnus co?
Dres po někom žádnej zatím nemám. Malý ale prodávám přes bazar. A že by někdo někdy řešil jestli jsou praný po každý vyjížďce nebo jednou za měsíc si nevzpomínám.
Snad nebudeš blinkat, já du spinkat ;-)