Opět se několikrát přihlašuju a nic. Dělá ván to taky? (Firefox)
Neee,jsem ve Firefoxu v pohodě....
Včera jsem posílal mail p. Vrtalovi o tomtéž problému, takže uvidím. Jinak AV je moje registrovaná (snad ještě je? 8-((( ) značka.
Přeposlal jsem to našemu programátorovi.
Ď. za snahu!
AV
Hmm, další záhada!
Podíwám se na to. Ale Firefoxem to nebude. Já w něm dělám. To bych se spíš nediwil, kdyby něco nefungowalo w IE.
Kdybyste něco wyzkoumali, dejte mi wědět.
Wáš webmaster :o)
Dopoledne mě to taky nešlo přihlásit, ale teď hned napoprve. Tak uvidíme.
27.10.2006, 6:06, nepřihlašuje. Je to v ... !
Zvláštní ... 6:13, přihlášení bez problémů ...
No wy jste mi záhada! :D ...já s tim nic nedělal. Četl jsem o hodně záhadách. Třeba jednomu pánowi přestáwala fungowat myš kolem poledne w období zimního slunowratu.
Ale to waše (ne)přihlašowání bude taky asi pěkný oříšek ;o)
To dělaj´ pidimužíci - šibalové (zapínají vypnutý PC, schovávají šroubovák, který jsem měl doteď v ruce - od stolu jsem neodešel - a pak ho, v nestřežené chvíli vracejí ...). A pokud ne oni, pak jsou tu ještě "černé díry" ...
Já jsem si pidimužíků nevšim, proto mi asi přihlášení vydrží. Asi záleží na tom, jakej má kdo počítač. Já mám šedej.:-)
Já černošedej :o)))
Proč, prosím tě, píšeš všechna malá "v" dvojitá ("w")?
Nebo je to mimořádná prémie jen pro nás dva?
Abys hned věděl, že to píše webmaster :o)))
14:47 nepřihlašuje ...
Zase nic, vypadá to že to funguje jenom odpoledne a to jenom někdy.
To je divný, já s přihlášením nikdy žádný problémy neměl. Že to ještě před časem automaticky asi po půlhodině odhlašovalo, to jo, ale už to drží. A když se přihlásíš jinam, jak to maká? Možná blbě napovídám, ale jsem laik.:-)
Ha, je odpoledne a jsem přihlášen. Jinde to maká všude, ani nemusím nic vyplňovat jen kliknu na "přihlásit". Tady musím pokaždé vypisovat jméno i heslo. Ve správci hesel Firefox ho vidím.
Dopoledne mě to i občas přihlásí. Odpoledne ani náhodou (nebo že by? ni, ni!)
Ještě dotaz: napíše vám to "Chybný email nebo heslo."
..nebo to prostě nic neudělá? Načte se aspoň stránka znowu?
Prostě mě to ignoruje ...
Nabídne mi to email, heslo musím vždy znovu napsat, stránka se znovu načte. Ale je tam znovu Přihlášení - Registrace.
Když si napíšu o "zapomenuté" heslo tak mi emailem přijde správně.
mne to pise cybny mail nebo heslo
Myslel jsem,ze davam spatne tak jsem si ho nechal poslat a je v poradku,ale neprihlasim se....
Též používám Mozillu Firefox a vše OK.
Ty jako znalec výpočetní techniky bys měl podat vysvětlení a ne se schovávat za takovýhle alibistický příspěvek ... :-/
Tak se neprihlasujte:-)
To je fakt, je to i rychlejší.
Jinak bych jeste zkusil smazat cookies a docasne soubory prohlizece...vetsinou to pomuze.
Jo, smáznul jsem cookies a zatím to funguje i dopoledne.
Já se přihlašuji jen sporadicky, přesto mě štve, když nemůžu, kdykoli chci! Tedy přihlásit se ( u jiných aktivit jsem si už zvyk´ že nefunguju).
Jen jestli v tom není nějaká korupce?
Nebo, že by Julínek? Topolánek?
Je to horší, než za minulého režimu ... 8-)
Taky se nemohůžu přihlásit v Opeře
26.10. mi to nešlo, 27.10. zase ju a dneska 28.10. to zasejc nejde. Mám FireFox, Windows XP Prof.
Zkus v Nástrojích "Vymazat důvěrná data"... A zkus zaškrtnout všechny volby.
Mám FF 2.0 a šlape to jak má...
Provedl jsem a už to funguje . 8-)
Co budou říkat spoluuživatelé netuším. Co ale vím: budu zatloukat, zatloukat, zatloukat !
Pokud máte každý svůj přihlašovací profil do Windowsů atd., tak by se to ostatních nemělo dotknout...
!
Včera se to stalo poprvé i mě. Nalogoval jsem se asi na podesáté.
...tak už mě to... Mám Firefox a často mě to vyhazuje z přihlášení. Přihlásím se, něco napíši a ono to po mě chce opět abych se přihlásil, tak se musím znova přihlásit a ono mi to vymaže text který jsem napsal. Ani nepomáhá ani ..příště automaticky.... Teda nevyhazuje mě to pořád, ale přihlašovat se musím pokaždé, i když mám zapnuté to auto přihlašování
Dnes jsem zapnul PC , kliknul sem a na Všeobecně o kole a ... ouha! Dvě témata bez názvu, jen počet reakcí a datumy.
Je to útok osamělého teroristy nebo počátek tunelování těchto stránek?
Dokonce jsem se i přihlásil, jak to obvykle nedělám - a nic!
Jo a tyhle "témata" jsou asi zakletá,vůbec na mne nereagují....
Ten samý problém...
Já jsem na tom stejně. S přihlášením to mám 50 : 50. Někdy to jde, někdy ne.
Nejde mi to ani Firefoxu ani jinde,před hodinou to bylo v pohodě :-((((Ale stále mně to ujištuje,že pod tímto jménem už je někdo registrovaný-to jo :-o)))
Merida
A je to tu opět. V pohodě jsem se nalogoval, kliknu na nějaké téma a přihlášení zmizí. Teď jsem se zkoušel přihlásit asi 10x a nic.
Já tedy nevím, co s tím "všichni" máte, ale já se přihlašuju na třech různých počítačích (různé verze woken, IE6) a s výjimkou "nefunkčního" automatického loginu ("příště automaticky přihlásit" mě nepřihlásí) a sluníček (odpovídající ne mé osobě ale počítači, kde jsem zrovna přihlášen, což je asi logické) mi to funguje dobře.
Co třeba povolená cookies?
Nešlo mi se přihlásit na téma bez názvu,ale to už mám vyřešené.
Sluníčka se zobrazují podle přihlašovacího jména. Když přes den čtu z jednoho počítače a pak večer z jiného, tak se zobrazí jen u těch opravdu mnou nepřečtených nových příspěvků...
To by snad ani neměla smysl, kdyby na mne po celodenním čtení to samé vybaflo i doma ;-)))
Obzvláště některé příspěvky číst dvakrát by mi asi neudělalo dobře... :o)))
No nevím, mně se sluníčka zobrazují už před přihlášením, takže to určitě není per user. A právě že se mi doma zobrazí ta sluníčka i u témat, která jsem v práci přečetl, když se nekoukal šéf (šéfové ;) - ja totiž nemám na čtení celý den).
Na mě to působí dojmem, že se to ukládá do lokální sušenky. Ale to bude vědět admin... Mimochodem v sušence vidím jen samou reklamu :(( tak nevím.
Do susenek se to uklada jen kdyz se neprihlasis. Pokud se prihlasis, tak se stav slunicek uklada do databaze.
Taky se sem koukam z domova i z prace a nic se mi nedubluje.
Aha, tak v tom to bude. Já se totiž přihlásím, až když mám co říct.
No tak to se potom nemůžeš divit, že máš "bordel" ve sluníčkách...
To téma bez názvu je moje práce. Ve snaze o přihlášení jsem klikal úplně na vše. Omlouvám se. Teď mi to snad bude chodit jak má ( Opera ).
Taky je tam mam. Možná jsou jen pro vyvolené :o)
Ne, ne - dostaneš se na ně tabulátorem a entrem
nebo jsou tady
http://www.nakole.cz/diskuze/tema.php3?id=3787
http://www.nakole.cz/diskuze/tema.php3?id=3790
Doma se mi to přihlašuje automaticky, v práci ne.
Mám jiný problém.
Po napsání příspěvku se musím vrátit na stránku ze které jsem psal, aby mi to reagovalo na odkazy.
A druhý problém.
Když nejdřív otevřu nakole.cz, nefunguje mi localhost a nepomůže ani restart služeb, musím restartovat celou bednu.
Používám IE.
Hm, teď to reagovalo na jinej odkaz, ale pro napsání tohohle příspěvku jsem musel použít F5, jinak mi to nereagovalo na tlačítko "Odpovědět"
Ahoj, tak to je pěkný záhadný zlý... nepěkný wěc. Můžu znát werzi IE?
S tim localhostem newim. Jakej máš serwer? Já mám občas otewřený NaKole na localhostu i z webu, we Firefoxu, w IE w několika oknech a instancích... a funguje mi wšechno.
Já se wážně snažim simulowat ta nejbrutálnější prostředí... ale wšechny warianty nedowedu :o.
Zkus se převlíknout za Bejbíse :o)))
Už dlouho jsem tu neprudil ;-)
Od soboty se mi zobrazuje, že mám kdesi 4 nepřečtené příspěvky. Zkontroloval jsem to až do 12. nebo 13. stránky zpět, ale nikde nic.
Předtím se mi to ukazovalo v pořádku, ale od jistého okamžiku mi to dělá toto...
Mám úplně stejnej problém. Zobrazuje se mi trvale jeden příspěvek navíc. Sluníček je ale o jedno míň.
Nech si fora seradit podle slunicek a uvidis.
To nepomáhá. Mám to to samý a myslel jsem si , že takhle to najdu a nic. Prošel jsem asi 20 stran zpátky a ...nic. Jsem rád, že nejsem sám:-))
Zodpovědně prohlašuju, že mám přečtený, resp. otevřený nebo načtený, jak se to vezme, všechny příspěvky ve včech tématech. A přeškrtlý témata na to nemají vliv.
PS: Riggere, čo s tym budeš robit??:-)))