Kdopak se objeví na "přednáškách" Lucky a Michala, co na kole projeli celý svět???
10.11 v Ládví asi nebudu, ale 14.11 v Růžové čajovně se rád objevím!!! Potkám tam někoho???
No já jsem teda pražák. Prozraď kde je Růžová čajovna.
Růžová 8, 110 00 Praha 1
http://www.mapy.cz/?query=R%C5%AF%C5%BEov%C3%A1...
Skoda, ze nejsem v Praze, rad bych je zas videl. Bohuzel jejich povidani a promitani jsem jeste nevidel...a to me mrzi:-(
Nejak to blbne:-) No dej si www.mapy.cz a do vyhledavani dej "Růžova, Praha 1". Je to kdyz pujdes od Vaclavaku smerem na Senovazne namesti. Je to druha ulice doprava. Na rohu je hospoda...tusim, ze jeji majitel je nejaky znamy cyklista...
V Růžové ulici ;-) Jak dříve býval Hutník, prodejna s hutním a železářským materiálem... Jinak jedna ze spojnic Opletalovy a Jindřišské ulice.
Díky,
díky.
Růžová čajovna.Růžová 8, Praha 1,
www.pangea-tea.cz
Rád příjdu, díky za upozornění. Od kolika hodin to je?
to je neco jako Eva a Vašek jsou v Praze :))))))
Kdo je Eva a Vašek?!?
Ty neznáš oblíbené interprety populárních a lidových písní ? Zpívají s kapelou, která má hezky česky znějící název Surf ;-)))
http://www.last.fm/user/Netorack/journal/2006...
Jo aha...
četli jste jejich knihy? Mne osobně moc nenadchly. Více se mi libily knihy od Vlasáka, Červeného, Tomšíčka, Zemana,Knébla atd. Co jste četli a co se líbilo Vám ?
Mě se líbil i Vlasák, ostatní sem nečetl. Ale určitě si přečtu Křemečka, protože ho znám a vim, že to je super talentovanej člověk.... vydává teď první knížku, ti co odebírají cykloturistiku ho znaj...
tak,tak má svérázný styl,líbí se mi,i jeho kresbičky jsou mňam
Jo Křemeček je i můj oblíbenec (literárně cestopisný). Jestli ale netrváte na cyklocestopisech, vřele doporučuji přečíst si od Mileny Holcové její trilogii "Lidi". Není to klasický cestopis, ale takový "sociocestopis". A moc zajímavý.
Možná by bylo dobré založit nové téma: Knihy s cyklistickou témetikou. Nevím ale, jestli by byl zájem. Budou dlouhé zimní večery.....
Protože už je to zejtra, tak bych chtěl nenápadně připomenout, že slavní cyklocestovatelé mají první promítání ze své série!!! Já du do toho...
Jé je, já to úplně vytěsnila...
Ja ted koukam, ze to maj rozdelene do etap...super, jednu stihnem...Alespon neco...11.1 tam jsme:-)
A od kolika to je?!?
Jo, já vím, můžu si to najít, ale takhel je to jednodušší :o)))
Tak Banáne, jaké to bylo?!?
Jeeee...ted jsem si uvedomil, ze zitra zas v Ruzovce promitaj dalsi cast....pujde nekdo?
Neříkej, že přiletíš, ty bazilíšku... :o)))
Vzdyt sedim v Milovicich na prditku....jeste uzivam do stredy volna:-)
Tak to jo, takže jdeš?!? :o)))
Jasneeee.
Ale já ne... :o)))
Už mám něco jiného...
No a cooooo...ja jooooo:-)))))
No nic... sme mohli bejt dva... :o)))
Tak snad dva budem.....jen jsem zvedavej, zda nas bude vic:-)
Tož v sobotu budou v Brně na Scuku u štatlu - pořádá CK Kudrna a tam nemůžu chybět.
Ja bohuzel dneska chybet budu:-( Chjoooo