Ahoj, jsme začátečníci,
hodí se pro nás trasa Rakovník - Městečko u Křivoklátu? Můžete nám ji někdo popsat? Odkud z Městečka ?
Trasa je vhodná i pro toho, kdo jede na kole poprvé v životě. Samá rovina, jen občas kraťoučké, nepatrné stoupání, 95% asfaltová cyklostezka.
Z Rakovníka - přímo od nádraží se sjede kolem koupaliště (bazénu) k Rakovnickému potoku. Tady se dáte doprava a jedete na jihovýchod. Cesta kopíruje jednak potok a jednak vlak (Rakovník - Křivoklát, atd...). Projedete Chlum, Rašín a Pustověty. Tady je po pravé straně hospoda a za ní silnice. Tu překřižujete a hned se dáte doleva do údolí. Pak je už zase jen jedna cesta, která vás dovede do Městečka. Vyjedete na silnici a dáte se doprava. Asi po 200 metrech je nalevo hospoda přímo u silnice (naproti je lípa Svobody) tady se dá dobře najíst. Dále tímto směrem je Křivoklát. Nebo opačným směrem...
Přeji krásný výlet, je to tam nádherné.
Proc jsi nedoporucil tu romantickou variantu pres hrad Krakovec a prilehle "lazne"? :))))
:)) dobrej vtip. ale je tam skutečně pěkný koupání. asi tak 15x za cestu. nepočítal jsem to. Obzvlášť fajn je to na jaře po dešti. to doporučuju.:)
Přidej 31x za cestu - já to počítala :o)))
Barevné lesy okolo ... Mě se tam méně líbí jen v zimě, to tam chcíp´ pes!
Trasa je pro začátečníky naprosto ideální. Já jsem z ní byla naprosto nadšená :o)))
Tys byla někdy začátečník? 8-)))
Dávno tomu?
A víš že si to ještě pamatuju :o)))
Můžeš hádat, který to byl rok :o)))
http://www.bbcc.cz/hist/1998/981002Vojnikov...