Zdravím, můžete mi prosím poradit, jaké crossové kolo do 8.000 Kč koupit? V jedné prodejně má vyhlédnuté crossové kolo Amulet. Nemáte někdo s touto značkou zkušenosti?
Osobně si myslím, že krossové kolo do 8 t. Kč nebude moc OK. Opravdu nelze přidat aspoň na 13 t.? (moje dcera má krossového amuleta v této cenové relaci, dámský rám, ale je to tak na pojíždění po našem městě + trošku okolí, byl to vpodstatě vyhozený peníz).
Dámský rám dělá vždycky hrozné věci. Neznám amulet za 8t., ale měl jsem šest let Amulet Clipper za myslím 10t. a byl dobrý. Zpočátku jsem ohnul nebo zlomil několi os zadního kola, ale po přehození na kazetový náboj to bylo dost dobré kolo. A kazetu mají dneska kola už pod 8t. Takže bych to nezatracoval, jestli hodlá Mára jezdit 1000km ročně a nevadí mu občas něco seštelovat, klidně by mu to mohlo stačit.
Tuto znacku znam velice dobre. podivejte se na amulet.liska.name ceny jsou zde doporucene koncove, aktualni cenu (samozrejme nizsi) vam rad sdelim. vyberte si a nevahejte se ozvat. Martin Liska
Tak jsem nakonec v jedné prodejně koupil v doprodeji modelů 2004 Amulet Farmer za 6.290 Kč. Původně stálo kolo asi 10.000 Kč. Tak doufám, že budu spokojený. Nechtěl jsem moc drahé kolo, neboť toho zase tolik nenajezdím a hlavně kolo bude v docela dobře uzamčené kolárně, ale znáte to... Porovnávali jsem v té prodejně kola srovnatelná s tímto koupeným a letošními modely v podobné osazení komponenty všech možných značek - ty stojí 10.000 Kč a více.
A jestli to je model 2004 či 2005 mi je úplně jedno. Hlavně aby kolo dobře sloužilo.
Ta poslední věta - mám úplně stejný názor. Takže přeji spoustu krásných kilometrů.