Zdar,
tak mám ode dneška SPDčka Sh M520 a na prvních pár pokusů jsem se do nich nedostal až nakonec jo,ale chce to teda fest zabrat,no a i když to povolím tak to nejde o moc líp a zas to teda míň drží (nechcu někde ve sjezdu vystoupit).Zajede se to nějak nebo co s tím??Nebo spíš se mají zajet moje nohy abych si zvykl jak na to...to spíš co
Dik!
Já myslím že je to o zvyk.Manželce jsem ze začátku chtěl na boty nakreslit čárky,aby vědela jak na to.
Řekl bych,že se to poddá :-)-je to jenom v technice,našlápnout je vždy těžší,ale je to jen o tom se to naučit.A o vystupování se neboj-to jde samo.Aspoň já tedy sám za sebe-když jsem si párkrát ustlal,tak s pedálů jsem vyletěl ani nevím jak,určitě líp než z klipsen:-)))Časem samo dojde k opotřebení kufru a unavení pružiny,ale to je jen ku prospěchu-kufr se dá koupit náhradní.Já mám svoje nášlapy Ritchey 14let a jsou OK,které dnešní tohle vydrží?Jejich výhoda je v tom,že jdou lehce rozebrat a promazat,což je dost důležité.
Zkus je trošku máznout - ale opravdu jen lehce. Buď jen kapku třeba oleje na šicí stroje nebo stačí stříknout WDéčkem.