Mám občas chuť něco objevovat. Tak jsem v neděli se snažil objevit cestu mimo silnici mezi Chýní -Chrášťany a Zličínem. Nejdříve jsem jel po polní cestě zezadu za slepičárnou, bohužel cesta mne zavedla zpět na silnici. Tak jsem vystoupal kopeček k Chrášťanům a na vršku jsem to vzal vlevo po panelce, okolo které je odpadků až hrůza. Panelka skončila, odpadky nikoliv, pokračoval jsem a náhle smyčka a v ní SLAM. Domečky z odpadků. Nevím, jak v této situaci reagujete Vy, ale já beru nohy na ramena a prchám. Nějak se v těchto místech necítím bezpečný. Jak to vidíte Vy????
Já mám pořád utkvělou představu, že tam vede jakási cesta přes pole. Ze zatáčky mezi Zličínem a Sobínem směrem ke kopci nad Chýní. Jen jednou se mi ale podařilo zblbnout ostatní tuto cestu zdolat - bylo to v zimě a dost jsme se tam brodili sněhem.
Pořád po tom remízku v poli ale pokukuji - budu to muset jet jednou vyzkoušet...
V remízkách bydlej ptáčkové a zajíčkové, tak ať je nevyplašíš :-)
A víš že na to taky myslím?!? Zajíčka jsme teda vyplašili a nejednoho...
Někdy se tam vyskytnou i úchylové. :-))
Taky tam je sklo....
Určitě máš na mysli cestu podél stromořadí, ale ta je níž než cesta, o které píšu. Tuto jsem jel v srpnu, po dešti je to tam samé bláto a blbě to tam vysychá. Počkej, až bude mrznout, to si zabruslíš.
Jj, mluvím o jiné. Večer ale kouknu do mapy...
Tak to se mi stává dosti často a to je potom horor jak na spátek a razím heslo že stejnou cestou se nevracím a to je teprve masakr:):)
Já právě taky necouvám a prchám stále vpřed.
Jestli myslíš tu cestu co je na kopci nad Chýní hned za Ovo (na tom téčku) tak tu jsem asi před rokem také zkoušela, povrch se každým okamžikem zhoršoval díry šutry, cihly a tašky až jsem jela smetištěm. Průzkumnou akci jsem ukončila a obrátila zpět.
byl sem tam na jare, da se to projet, trochu nalevo od domecku
a je to SLUM
pekne zakouti