Z obvykle dobře informovaných bikerských kruhů se dozvídáme, že strašný závody v roce 2007 brzo oteřou prezentaci. Trat bude z 75 procent nová.
6 etap.420km ,12km prevyseni .Nejvyssi bod 1423m Kralický Snežnik.
21.10. dělají pořadatelé projížďku po části trati 2006 a zahajují prezentací na 2007.
Nebuďte srabi a hlaste se, ať mám s kým závodit!
Moje záda, resp. teď už jen pravý kyčel, stávkují, takže já jsem si vyhradila celý příští rok na regeneraci své tělesné schránky a přestavbu kola. Takže mě tentokrát na žádné šílenosti neutáhneš :o)))
Čili budeš provozovat jen pohodový výletíčky s nákoláky za neexistujícími zříceninami:-))
Na zříceninu se koukám každý ráno do zrcadla a tu mi snad nikdo neupře :o)))
No tak, trochu optimismu, hlavně po ránu, já měl pochopitelně na mysli zříceniny hradů:-)
o)))) Dobře, já už taky vím, že si nemám začínat s mladýma holkama, tak si vytrénuju tu straší, už je zkušená. Mám na to 9 měsíců.
Takže upřesňuji - hlaste se zejména takový případi, co budou jezdit na konci. Mám v plánu porazit dvě dvojice.
6 etap-420 km-12 km převýšení.... 70 km denně budiž, ale co ty 2 km denně nahoru..?? To si ani neumím představit...!! :o(
70 km je hodně!
Já se bavím. Uvažuješ přesně jako já před přihlášením 2006. Vzal jsem čas jak je otevřený cíl a dělil jsem. nejdelší etapa byla tuším 84 km.
Vyšlo mi, že i když pojedu 8 km za hodinu, stihnu to i kdybych jel jen z kopce a do kopce tlačil. Odhadoval jsem, že pojedu tak 12 km AVG. Těch 12 jsem udržel vždycky jen k prvnímu bufetu. Dojížděl jsem tak s AVG 9,5 km! Většinou s minimální rezervou na defekt apod.
Vezmi v úvahu, že trasa se systematicky vyhýbá asfaltu, nikde si nic nenajedeš. Navíc pár set metrů řekou, slaňovačka. nejhorší byly únavné táhlé kamenité polské cesty.
Ale jak mám vědět, že je cestou horolezecký výstup (teda možná jen sestup) pomocí lana s kolem na zádech a že mám mít obojživelné (možná dokonce trojživelné) kolo..... :o( :o)
Bližší info: http://new.mtbs.cz/fulltextsearch_mtbs.html...