http://www.pozary.cz/clanek.asp?id_clanku=5952
Budu muset věnovat víc pozornosti kde vlastně jedu.Často se mi stává,že si jen tak vychutnávám krásy projíždky lesem a úplně ztrácím přehled kde jsem.V případě volání o pomoc asi záchranářům moc nepomůže určení \" ležím v lese kousek od Kolína\". Jinak zraněnému přeji brzké uzdravení.
Ale kolin by te urcite zachranil (je tu jeden cyklista s nickem Kolin)...:-)))
A mas vozit pistalku...:-)
Tak to měl tada kliku, že nejel sám.Už i na kole bude platit, že do terénu nejméně dva lépe tři cyklisté. Jako na horach u lyžařů.
:-) Nebo u Policie ... :-)
Přeju všem, aby podobnou pomoc nikdy nepotřebovali. A pokud už se stane neštěstí, aby měli kliku na podobně nelhostejné a obětavé lidi.
Ale stejně je to pech - "když snášel kolo"
Teď si může ke svejm druhejm narozeninám dávat slavnostní dort ve tvaru cyklistycé přilby.
Jo jo, taky jsem moc rad, ze v clanku uvedli, ze MEL prilbu a ze mu nejspis zachranila zivot.
Dneska na zavodech pri mijeni jednoho skarede zraneneho a otreseneho zavodnika jsem si taky zrovna rikal- jak ho odsud jenom budou odnaset? A lidi taky nebyli lhostejni, cekalo u nej asi 5 lidicek a telefonovali. A to mel stesti, ze se "zrakvil" na ceste a nespadl nekde do rokle okolo... :o(
antiradkamedvědárium