Poradíte mi, jakou zvolit rámovou brašnu pro PB aku o hmotnosti cca 2,5 kg a rozměrech cca 160*95*65 mm. Počítám s tím, že bude trochu nafouknutá, protože 65 mm na šiřku mít asi žádná nebude. Kdyby měla reflaxní proužel nebo třeba i větši plochu, tak jedině dobře. Ale ten bílí reflexní materiál z boku se mi moc nelíbí, raději bych, kdyby byl z boku žlutý nebo oranžový. Ale to asi neseženu a našívat to tam dotatečně moc nechci, samostatně koupený reflexní materiál je drahý. Vodovzdorná by taky mohla být. Díky
budeš s velkou pravděpodobností štrejchat kolenama / nohama - vyzkoušeno. Použita nějaká noname. Ten akec vozím v kejmlu klasik, akorát tam zapadne
Počítáš také s místem pro pumpičku ? ;-) Když ji zatím nevozíš...;-)
Pumpičku už vozím :) No, je to hrozný...Když bych někdy chtěl jet na delší trasu, tak bych potřeboval větší lahev nebo dvě menší, pak ta pumpička, rámová brašna, pášky od řazení, pořád něco. Jedno se vyřeší, ale druhý se tam ne a ne vejít :)) Líbí se mi od Sportu Arsenal velká brašna do rámu. Je za 215,-, pevně vypadala, reflexní pruh má, má jednu oddělenou malou kapsu třeba na doklady a taky je součástí brašny nářadí.
S nákupem kola u Šťerby sem vzal i brašnu i tu menší brašna. Kdybych už v tý době tušil, jak je Šťerba drahej, tam mám asi tu větší koupenou jinde, neb u něj sem za tu menší (SNC 503) dal 240 Kč... ale zas by ta vesti nemusal byt tak esteticka na meme kole... ;)