Včera mi praskl šroub, který drží sedlo v sedlové trubce. Je to průměr 8 imbus. Nevím jaké máte s těmito šrouby zkušenosti vy, ale já ho dnes sháněl v Kladně tři hodiny. Nakonec jsem ho sehnal u jednoho soukromníka, který nemá o kolech ani šajn. V cyklo servisech šroub neměli a chtěli mi vnutit celou sedlovku za cca 300,-.
Ja myslim, ze je to klasickej imbus....mozna jen vyssi pevnostni trida...a ten by meli mit v kazdem zelezarstvi. A nesel by tam dat fofrupinak???
No mozna je to uplne klasickej inbus. Kolo zase neni traktor a utahuje se jen trosku, tak proc by mel byt ten sroub nejak vyrazne pevnejsi :)
No o to snazsi by melo byt jwho sehnani...proto se divim, ze ho nemohl sehnat...
mozna je potreba ho shanet nekde, kde se srouby prodavaji, jinak uz nevim :)))
Ve sroubkarne:-) V hrackarstvi maj takove ty plastove... Ale stejne se divim, ze zrovna v Kladne nejsou osmicky imbusy...prumyslove mesto...
Zajímavé odpovědi
Kladeňáci by se asi ohradili, že nežijí v Kladně, ale na Kladně :+))
Aj jaj...no vidis. Omlouvam se:-)
Taky jsem chtěl napsat "na Kladně", ale ......znáš reakci některých lidí??
Máš za to u mně 1 plusbod 8-)
Některých reakcí je lepší si nevšímat. Jinak už dlouho jsem nečetl nic od Pajany a třistatřicettrojky, asi budu brečet :))
Qalitní názor ?
A mas to:-) Double dvoutecka je tu:-) Dobre ti tak:-)))))
Ale já budu vážně brečet:) Chtěl jsem dneska jezdit a ono prší, fuj.
Tady u nas prsi s prestavkama uz mesic:-) Zvyknes si:-)
´si měkota ! Qůli dešti nevyject, pch!
Tři hodiny ? To jsi šel tak pomalu, nebo, že by bylo Kladno tak velký?
V Ráji kol, Na kovárně nebo v SIVu je stopro maj a fóry s tim nedělaj ... :-)
Když jsem psal všechny cykloservisy, tak i Kohouta na Kovárně, za Gymlplem atd.
Ale u nás ve dvoře jsi nebyl ... Takže asi ne všude :-)
Nesehnal?!? Takovou obyčejnou věc?!? Já tenhle šroub běžně vozím v nářadím a už se párkrát hodil...
Raduško, kdybych to věděl dřív, tak jsem ho taky měl u sebe (ten šroub).
Tak teď už to víš (postupně toho bude na batoh)... B-)
Vozím sedlový šroub, náhradní lanko, náhradní špalky, nářadí, vteřinové lepidlo, lepení apod. a zatím se mi to pořád vejde do jedné láhve na pití :o)))
No jo, ale není láhev jako láhev...ze začátku si určo začínala s půllitrovou lahví, ted seš tak u litrovky....za pár let to už bude rozpáranej pitnej vak.....
Začínala jsem s brašnama, pak byl plastový kufřík na nosiči a téď už mi stačí jen nesesér na nosiči a flaška 0,75 :o)))
Už i ty víš o Radčině slabosti k Becherovce ... :-)
Nejsem a nebudu holt nikdy dokonalá :o)))
Té chuti, co spojuje prostě neodolám :o)))