Kupovali jste někdy kolo v bazaru? Jakou máte zkušenost s koupí kola v bazaru?
Kupovala a už to neudělám, protože prodavači tady o kolech a cyklistice nevědí absolutně nic...
Kolem jednoho jsem před časem chodil, vysloveně jsem chtěl něco do zimní prosolené břečky. Celkem solidní HTéčko, 3500,- Kč, alivio. I mi ho půjčili na 15 minut na projetí. Nakonec jsem ho nevzal, nějak jsem se přesvědčil, že ho vlastně nepotřebuji. Ale moc nescházelo.
Kdybych kupoval přes bazar něco nového, chtěl bych k tomu doklady.
Tak ja sem kupoval MTB a sem max spokojenej,pac za lepsi cenu bych si lepsi kolo nemohl prat..samo,ze to chtelo malinkej upgrade,ale jezdi jak novy
Je to jako s čímkoli jiným v bazaru. Dobrá cena, žádná záruka původu či kvality, žádný nebo minimální informace a od prodavače a nikdy nevíš co vylosuješ. Může to být kup života a můžou to být vyhozený peníze. Pokud o zboží, které chceš koupit mnoho nevíš, tak bych do toho nešel, pokud jsi v tom trošku honěnej a poznáš kvalitu tak bych neváhal s koupí. Mám z bazaru dva foťáky, nějaký nože a tak Nemůžu si to vynachválit, ale mám samozřejmě i pár blbejch zkušeností. Jenže mě se bazary líbí a riskování taky:o))
Jo tak to se máš, já se teď snažím prodat novou přilbu Uvex, protože jsem ji koupil přes net a nepadla mi a nedaří se a nedaří :-(
Kvůli tomu moc přes net nekupuju. Víceméně jen knihy. Tam je pro mne zárukou kvality a toho, že mi "sedne" autor či vydavatelství. U ostatních věcí se bojím, takže jen výjimečně. Např kufr na kolo na nosič, ale to mi doporučil kamarád a viděl jsem ho u něj na kole.