reklama

řetězová linka

zdar, můžete někdo poradit jak je sporávná řetězová linka? a ještě dotázek zda se silniční přesmykač liší od MTB přesmykače, dík

[ Zpět ]
Datum: 25.09.2006
Autor: Neregistrovaný uživatel (kadlec)
  • Re: řetězová linka

http://www.bajk.cz/web/data/clanek.asp?id...

[ Zpět ]
    Autor: Neregistrovaný uživatel (HonzaK)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Přesmykače se liší délkou svého chodu - na MTB obsluhuje trojtác a musí umět větší rozsah.
    MTB přesmykač bude fungovat i na silničce (stačí omezit chod dorazovými šroubky) obráceně to není tak jisté.

[ Zpět ]
    Autor: Neregistrovaný uživatel (píchlej řetěz)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Mam kamaráda co si namontoval na MTB silniční tác se 53 zuby!!! Přesmykač mi věnoval. Rozsah byl v pohodě, kámen úrazu byl poloměr raménka přesmykače.

[ Zpět ]
      Autor: Petrun

no já právě namontoval na fitnes kolo tác z MTB (původně byl silniční) a přesmyk to rozsahem zvládá, ale nedaří se mi to naladit aby to chodilo jak má(furt to někde dře), přesmyk je Shimano a je na něm napsáno 9speed, takže by na trojtác neměl byt problém ne?

[ Zpět ]

zapomněl jsem napsat, že tam předtím trojtác byl

[ Zpět ]

Tak to je příliš velký poloměr raménka silničního přesmykače. S menší tácem to dohromady půjde dost těžko. Někteří prodejci uvádějí povolený rozsah zubů na největším tácu, bohužel ne vždy. Viz.:
      http://www.bike4u.cz/index.php?pid=50&id...

[ Zpět ]
      Autor: Petrun

podľa mňa cestné bicykle majú prehadzovačku s kratším ramienkom, skrátka tam je všetko menšie a ľahšie aby to išlo rýchlejšie, inak je to hák

[ Zpět ]
    Datum: 26.09.2006
    Autor: Neregistrovaný uživatel (joci)
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Kamarádku na vyjížďky, Praha a okolí.

25.10.2024
Ahoj, Hledám slečnu, co se nebojí šlápnout do pedálů, má smysl pro humor a ráda se projede se mnou po Praze i…

Hledám: Cyklovyjížďky na e-kole

19.09.2024
Hledám prima parťáka - cyklistu s e-kolem ve věku cca 60 let na společné pohodové výlety do okolí Prahy i dále. Já…

Hledám: Nejen z mého kraje - parťačku nejen na kolo :-)

01.09.2024
Ahoj,rád bych vyrazil na projížďku s parťačkou. Sdílení zážitků je přece jen prima :-). Jezdím na kole bez motoru…

PR články:

[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

200 cyklistů (15 přihlášených)

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | 13.11.2024

RUNDREISEN 2024: Dunajec - Wisla - Saalach - Soča - Kwisa ... + Hel

Protože se přece jen trochu cítím součástí zdejšího společenství, rozhodla jsem se opět přispět, i když jsem…
Quatsch | 04.11.2024

Bikepacking přes Slovensko pokračuje: Z Čachtic do Gaderské doliny

Poté, co jsme se dvěma dětmi úspěšně projeli Malé Karpaty a zjistili, že náš syn Oskar je schopen ujet až 50…
Kristina | 03.10.2024