Tak mame k dispozici jednu bulvarni zpravu. Vsichni ucastnici srazu si urcite vzpomenou na finskeho dealera Azubu, trochu pomateneho Keija. Kdyz se chystal na odlet domu, dojel na letiste na kole a pak odjel zpet do centra pro brasny autobusem. Jenze lehokolo nechal zamcene prede dvermi letiste. Vzbudil tak zajem nejen policistu, ale i pyrotechniku a ochranky. Ti kolo pravdepodobne prohledli a odvezli do uschovny. Jenze mily Keijo uz pred odletem nestihl zjistit kde kolo je a vyzvednout ho. Takze kolo je stale v uschove. Co na to rict, ze?!
Co se týče bezpečnosti, vládne na letišti v Praze už absolutní paranoia.A věř, že vim o čem mluvim. Jasně bezpečnost je důležitá, ale....
Zamknout kolo, je jasně podezřelá činnost a dotyčný je potencionální hromadnej vrah. Ono je podezřelé odložit vlastně cokoli, byť by to byly noviny. (samozřejmě že všechny odložený noviny jsou napuštěny morotifocholerou, to je snad jasný)
Ono je totiž na letišti podezřelý dneska už i to, že tam člověk pracuje.
Zvláště když to lehokolo vypadá jako utajená pancéřová pěst... :o)))
No ale hlavně se s tim kolem třeba můžeš rozjet a narazit do nějaké budovy. Třeba do nějaké obchodní budovy. A zabít mnoho lidí. nNavíc se podivej, kolik lidí ročně zhyne na kole! Nene, kolo prostě v letadle a na letišti nemá co dělat, je to moc nebezpečný.
Dnes jsem to kolo z uschovny vyzvedl, pro zmenu mne tam skoro nepustili neb jsem prisel zrovna v zacatku vyklizeni vsech prostor z duvodu ohlasene bomby. No nastesti jsem to kolo bez problemu dostal a doknce ani nic neplatil prestoze ruzyn je ted svetovy unikat. Nezajedete k odletu ani k priletu a pusti vas jen do treti rady za 10 min zdarma a 100 kc za kazdou dalsi pulhodinu. Pro srovnani v mnichove nikdo nic neresi po dobu 50 min a stojite primo u terminalu.