Neda mi to a musim se vam pochlubit: v sobotu jsem jel zavody- 6 hodin MTB a poprve v zivote jsem stal na bedne - 2.misto v kategorii jednotlivcu. Nejsem tak dobrej, ale zkratka jsem mel svuj den :o) . A prominte, ale udelalo mi to fakt radost ... :o)
supr. gratulace
cos jels?
Tak to je hukot... blahopřeju!!!
Gratuluju, to seš hodně dobrej, skromnost stranou. Nebo byla slabá konkurence? - to se prakticky nestává (s výjimkou ženských kategorií).
Jak ses na té premiérové bedně cítil?
Byl to zavod "6 heures VTT", coz je franc. vyraz a zkratka pro sestihodinovku MTB. Jelo se to tady v Luxu u nas nad mestem Esch, kde bydlime, takze jsem trat znal nazpamet :). Je pravda, ze zavodniku nebylo zdaleka tak moc, jak byva jindy zvykem, ale ucast cyklistu i s licenci a asi ze 4 zemi snad dokazuje, ze jsme zase vsichni takovy becka nebyli :) . Co me tesi je, ze jsem jel lip nez i spousta druzstev, a to jako jednotlivec.
No, a kdyz jsem to uz mel za sebou, tak mi bylo fajn, bedna nebedna, je to drina. Ale motivuje to :)
Taky gratuluji, ses pěkně vybarvil :))))
No super, to je nádhera. Moc blahopřeju. 6 hodin MTB je pro mě nepředstavitelný záhul, zvláště když vím, jaké terénky s oblibou jezdíš :o)))
Jsou někde fotky a výsledky?!? Kouknu se k tobě na stránky, neříkej, že to aspoň Pavla nefotila :o)))
Už jsem se nechtěla přihlašovat, ale tahle zprávička mě donutila. Moc ti přeju to teplíčko u srdce, a jasně že více takových bedniček !!! :-)))
ahgojte nakoláci, pracuju na tom článku na blogu, Vašek se při vší své skromnosti nechal zastoupit mnou... jen nevím, jak zkontroluju náhled apod., tak to musíme ještě omrknout spolu... těšte se... 8-)
No už jsem tam ráno koukala...
nechci rušit, ale už je to tam! www.kolostranky.blog.cz
8-)
Paráda a držím vám oběma palce v říjnu - dejte pak vědět, jaké to bylo. Profil tratě dává znát, že se nudit nebudete :o)))
V první řadě samozřejmě gratulace.
Já se musím přiznat, že jsem nikdy ten závodnický svět nechápal. My vidláci jsme jako spíš takoví pohodlní než, že bychom soutěžili. Nakoukl jsem do tohohle světa na těch strašných bikerských etapových závodech na hranicích Čech a Polska a musím říci, že jsem tam asi ten svět závodníků pochopil. Je to parádní zábava a moc se mi ti lidé okolo toho líbí. Takže Tvou radost chápu a přeji další podobnou.
Ostatním doporučuji: zkuste si apoň jednou za závodit, otevírá to zase jiné bikerské obzory.