Nazdar
Koupil jsem si vidlici MANITOU - R7 Platinum a nemůžu ji rozchodit. K vidlici byl přiložen návod pouze orientační pro všechny vidlice MANITOU . Vidlice je hlučnáa systém SPV se mi nepodařilo rozchodit. Když s tím zajdu do servisu tak si neví rady. HELP MEE!
Proc ti to nechodi Ti bohuzel neporadim. To za ani v servisu si nevi rady, je zvlastni...Jinak jsem o teto vidli dost cetl a par lidi ji ma taky, a zrova tento typ neni moc dobry...SPV drzi vidlici v klidu hodne velkou silou a prechodi do tlumeni je dost trhany a nekomfortni. Naopak FOX F 80X Terra Logic, ktery ma stejny system, je pry naprosto bezchybny. Bohuzel za vyssi cenu:-( Tak at se podari ji rozhodit
Systém SPV je dlouhodobě známý svojí specifickou funkcí, která nemusí někomu vyhovovat. Nejde vypnout, zabraňuje houpání vlivem šlapání a je bohužel i méně citlivý.
Připadá mi velmi podivné, že po prvních pokusech hledáš pomoc na internetu, neměl by být první kontakt s prodejcem? Nebo alespoň tím, kdo tenhle systém doporučil?
Když už na internet, tak bych doporučil prohlédnout si stránky dovozce, kde se najdou i doporučené tlaky.
Přesto to ale neřeší to podstatné a to, že systém SPV bude vždy méně citliivý, je to jeho projev, který může někdo vnímat jako přednost a někdo jako nedostatek. Podstatná je znalost tohoto projevu a ten, kdo doporučil, nebo navrhl prodej této vidlice čllověku, který si asi cení komfortu udělal chybu, která se seřízením bohužel nedá vyřešit, je to podstata tohoto systému.