Teraz cez leto som rozbehal nasledujuci projekt: http://bike.freehostia.com . Ide o to, ze ako som bicykloval stale viac a viac, pochytila ma taka potreba sa s niekym porovnavat, ci najazdim viac, rychlejsie, alebo len tak zistit, ake trasy jazdia ostatni ludia. Hladal som na internete a nic poriadne som nenasiel, tak som sa rozhodol spravit to sam. V principe je to vlastne sutaz alebo skor databaza cyklo vyletov, do ktorej moze kazdy pridavat. Samozrejme najazdene kilometre a casy sa kazdemu postupne nahromadzuju, podla coho sa da porovnavat, kto je aky velky cyklista. Dobra taktika, je napriklad najst si niekoho v rebricku pred sebou, kto ma najazdene viacej a snazit sa ho predbehnut. Kedze takto jazdi vela ludi, dodava to cyklistike tu patricnu sportovu sutazivost. No co budem pisat, pozri a vyskusaj http://bike.freehostia.com
pekne ale ta zelena barva je hrozne kriklava:-) boli z toho oci a registrace se mi zda zbytecna! Kdyz nekdo bude chtit podvadet a kazit ti praci tak to udela tak jako tak! Registrace na webech me obtezuji!
Je to super.
Jsem ale asi trochu podvodník, zapsal jsem si pro dnešek 30 km, pak na něco najel a pak dal zpět a tím se mi tam připsalo 2*30 km. Někde jsem nenašel, čím by se to dalo smazat. Nevíte někdo, jestli to jde smazat? Kdyby to nešlo, tak si při příští vyjížďce odečtu 30 km. ( Jen abych pak neskončil v mínusu:) )
V najblizsej dobe bude urcite delete. Delete a new je v vlastne to iste ako "oprava". Ale casom vas rozmaznam, pridam aj opravu;)
Pěkný nový kabát Bicycle League. Jen tak dál.
Zajimavy. Diky za doporuceni, ale moc user friendly to neni. Chybi mi tam par udaju a par mi zase prebyva. Taky bych brala nejaky masovy import.
Nacpala jsem tam 3 sobotni akce tenhle mesic a zobrazena statistika vypada dost informativne. Neco podobnyho jsem si chtela udelat na sve strance u svych dojezdu.
Aspoň si to mohol rozbehnúť v zrozumiteľnej reči. Možno je to dobré, ale neviem to posúdiť.
Viem, rozmyslas som o tom, ze to minimalne este raz aspon cele prepisem a pridam moznost nastavenia jazyka: anglicky/slovensky/cesky
Jenom malá drobnost týkající se déldy výletů. Peldy má poslední výlet dlouhý 31,81 km. V Top 10 - Last 30 Days se to zaokrouhlí dolů na 31 , ALE v Trips - Last 30 Days směrem nahoru na 32 km. Je to maličkost, ale zajímalo by mě, čím to je :)
Dobry postreh. To bola len taka drobnost, ze na jednom mieste som to zaokruhloval a na druhom urezaval rovno na cele cislo. Uz je to opravene
Tak když jsme v těch připomínkách, tak bych taky rád něco věděl. V osobním profilu Member Profile mám hodnotu Total Kilometres: 1,862.770 km a v Top 10 - Overall 3 Peldy 1,803 Mělo by to být asi stejné ne?
Omylom sa ti nepodarilo zadat datum, mal si tam 0000-00-00, co robilo istu neplechu. Opravil som ti to na posledny datum. Inac, chystam sa pridat moznost aby sa mohli vymazavat a upravovat pridane vylety. Tak potom si tam mozes dat uplne presny datum.
Za posledny rok a tyzden presla stranka poriadnymi zmenami. Dovolim si tvrdit, ze je uz plne pouzitelna. Hlavne sa kompletne prerobila grafika, pribudli nove statistiky, kalendarny pohlad a grafy a takisto moznost mapovania cesty ci uz rucnym vyklikanim na webe alebo importovanim z GPSka.
Konecne poriadnu on-line verziu (nie len) cyklo dennika mozno najst na starej adrese http://bike.freehostia.com