Kdy trávíte více času, jízdou na kole, nebo surfováním nakole.cz?
Budete mi věřit, když řeknu, že na kole :o)))
NE!!!!!!!!!!!!!
surfováním na nakole.cz
To je zrádná otázka! Já jvíc času strávim asi taky nakole.cz, ale to proto, že to dělám moc věcí na internetu, tak se sem často mrknu, ale když se to sečte, tak to občasné brouzdání asi nedá tolik času, co mi sebere takovej výlet, ale jezdím příliš nepravidelně...
Situace se radikalne zmenila, kdyz jsem si poridil Wifi. I kdyz se malo zapojuji do diskuzi, casto je procitam. Asi me trochu chybi spoluprozivani stejnych prozitku. Presto me ale tohle prazdny placani slamy desne sere. O kolik jsem byl stastnejsi, kdyz jsem jen jezdil a nebyl internet :-)
opět jedno z diskuzních témat na správném místě, pak se tady má někdo vyznat. Cyklisté nebo zmatkáři?
Odborníci přes internetové diskuze nebo cyklisté? :-)
Nebuď zaprděnej a zkus odpouštět takovéhle věci, o h...o jde :-)
Na kole jezdím furt ale přece jen v létě více a v zimě méně.
Na kole surfuji hlavně v zimě, v létě se tu kouknu jen občas, není na to čas, jsou ještě i jiné aktivity.
Však pravidelní diskutéři asi pamatují, že v zimě jsem tu byl furt.
Tímto zdravím Krtka, nejsem sklerotik, pamatuji si, že jsem se chtěl s tebou někde potkat, třeba na Lysé hoře, letos jsem tam už byl 2krát, jednou sám a jednou s manželkou, vždy jsem se rozhodl ze dne na den, času je málo a u počítače teď sedím jen málokdy. Tak snad někdy.
Ahoj, no v létě jsme to fakt nějak nestihli (někdo z nás nebyl k máni), jako vhodný termín se mi jeví konec září, to mám krom dnešku + zítřku jediný celý volný víkend. Ale rád se přispůsobím. Když tak se ozvy na můj mail.