Chtěla bych si koupit trekingové kolo tak do 15 000Kč. Zatím mám vyhlednuté značky Trek 2006 7300, Gary Fisher 2006 Nirvana nebo Author TRIUMPH. Mohl by mi někdo poradit při výběru s této nabídky popřípadě přidat nějaké lepší kolo. Děkuji
Ahoj Zuzko, mám vynikající zkušenost s prodejnou VeloFiala (mají i web). Doporučuju Ti jít tam, říct jak často jezdíš, co od toho kola očekáváš a kolik na to máš. Vysvětlí Ti, co by pro Tebe bylo v rámci podmínek nejlepšího a jsou tam natolik seriózní, že pokud by to sami neměli, tak Tě doporučí ke konkurenci. Dobrou volbou je taky nechat si kolo poskládat. Tak neváhej. Petr
Dekuji za odpoved, podivam se na stranky
A dej když tak vědět, jak jsi pochodila. Pokud budu vědět, a bude to potřeba, tak rád poradím. Petr
Tak Zuzka nebo Zajda? Já už vidim dvakrát.....:-(((((
a je to v tom dotazu az tak podstatne???
Sem se jenom zeptal...tak sorry
nic se nestalo, ale potrebovala bych spise poradit
http://www.trinnity.cz/DetailPage.asp?DPG=17825
Zuzko, stála jsem před podobným problémem, nakonec jsem si koupila 15" Trek 7500. Nechci se tu moc rozepisovat, ale napiš mi mail a můžeme to spolu probrat.
Dekuji vsem za rady, nakonec jsem se rozhodla pro Gary Fisher 2006 Nirvana. Vcera jsem ho i poradne vyzkousela a zatim jsem spokojena.