Vzhledem k už probranému brnění rukou bych si chtěla koupit lepší, mnohem lépe vypolstrované rukavice. Jaké máte praktické zkušenosti s dámskými rukavicemi Specialized ve srovnání s jinými značkami? V prodejně mi ukazovali i stejně drahé Pearl Izumi - prý jsou stejně dobré. Nechce se mi ale vyhazovat peníze jen za drahé značky, musí opravdu odvést lepší práci.
Příštý týden jedu do Prahy, tak bych se na ně chtěla na vlastní oči podívat. Poraďte mi, prosím, dobrou prodejnu se zn. Specialized ve centru Prahy.
Po mírné prověrce trhu jsem před časem dospěl k názoru, že Specialized jsou nejlepší. Myslím ty s krátkými prsty. mám druhou generaci. Líbí se mi na nich to polstrování u palce. Když mne bolelo po transalpu celé tělo koupil jsem tyhle rukavice, nové gripy a upustil vidlici. Možná je to sugesce, ale pomohlo to. Vím, že v Praze mají výběr těhle rukavic na Jiřáku.
Díky za zprávu, půjdu se na ně podívat, ale kde je "na Jiřáku". Prahu totiž vůbec neznám, jezdím sem parkrát za rok.
69Company v Řeznické je přímo prodejna dovozce. Výběr tam bude určitě největší.
SOUHLASIM
take je mam a sou super! maj fakt dobrou gelovou bublinu, ktera zatim nejevi znamky unavy
Reznicka je posledni ulice DOLEVA z ulice Vodickova (t.j. smerem od Vaclavskyho Vaclavaku pryc) tesne pred Karlovym namestim (pozor vystup z toho podzemniho vlaku co tam prej jezdi je smerem na Karlak zavrenej). doporucil bych jet na Mustek, vystoupi na Vaclavak (doprostred), nez na Mustek) dat se Vodickovou pesky (ci jednu zastavku jakoukoliv tramvaji (velky cerveny kocar bez koni)) a pote je to druha DOLEVA pote co Vodickova zacne mirne stoupat.
Hodne stesti a nedavej se do reci s cizima lidma sic te stihne nestesti :)))
Prosím, Tě dávej na sebe pozor. Praha je velké město plné různých podvodníků a zlodějíčků. Jednou jsem tam nechal stát auto a dva se u něj pobodali a postříkali mi auto krví. A tuhle jsem tam dokonce potkal živýho poslance! Tak bacha.
K věci: jde o náměstí Jiřího z Poděbrad. Je to na Vinohradech. Jezdí tam tramvaje. Visí tam cedule AUTHOR. Jinak platí i ten tip na 69, to se hledá hůř. Podívej se do mapy, to i biker v Praze může.
...a je tam přímo stanice A - nemůžeš ji minout, protože se jmenuje "nám. Jiřího z Poděbrad" :o)))
Taky už jsem slyšel, že v Praze jezdí vlaky v podzemí (a říkají tomu METRO), ale osobně to považuji za kec.
S váma to zas šije,co :-)))
Děkuji všem za navigaci. Nebojte se o mne, jako správná tetka z Moravy se nebudu rozpakovat zeptat se bodře na cestu...
praktické s dámskýma žádný :). Ale kupoval jsem od Spešlu ty nej:) asi za 900-990??? a musím říct, že lepší jsem zatím neviděl / nejel. Po dvou/třech letech se začínají trochu párat, ale můžu jen doporučit. Ano cena je dost vysoká, ale půjdu znovu do Spešlu
Jo spesly jsou fakt cool.. ale maji i par nedostatku. Napr. suchac se po chvili prestane lepit na protejsek. Taky kolecko uprostred ruky nepusobi zrovna dobre :)) Vypadam ted jak shard caster z kiby :))
Se sucháčem mám podobné zkušenosti, ale jen u jednoho páru rukavic. Druhý je naprosto OK už dvě sezóny. S posledními třemy slovy nesouhlasím, protože nevím co znamenají :o))
http://www.raiden.net/images/anime/55.jpg
http://en.wikipedia.org/wiki/Kiba_(anime)
sucháče jsou zatím OK, kolečko vypálený mám taky:) Sem napřed kukal na ten flek na ruce a nějak jsem nechápal od čeho je :)
Náhodou to opálené kolečko na zápěstí je taky cool (ty ostatní cizí wewerčina slova neznám). Působí velmi bikersky, když biker tak koncem března položí ruce na stůl a prohodí, že to má od najíždění kilometrů např. v Andalusii. Mám to vyzkoušené!
Odteď si beru bikerské rukavice i na lyže, abych to kolečko měl i zimě ;o))))
Jo jo, po prvním použití těchto rukavic jsem taky nechápala, co to mam za flíčky na rukách, ale záhy mi to došlo. Dá se říct, že teď už si kolečka pěstuju :-) jsou cool!
kecy kecy kecy ty jedna zla wewerko! :))) me se se suchacem nic nedeje!!! :) a uz sem je i nekolikrat pral. je fakt, ze zase nenajedu 10 tisic km jako ty ;)
Jo, to je fakt, ty "opálený" kolečka na rukách opravdu vypadají nezdravě :o)))