http://zpravy.idnes.cz/po-vlidnem-vikendu...
Teda s tím počasím a teplotami to asi (zejména v noci) nebude nic moc. Beru si na noc teplé noční prádlo a přibaluji spacák.
Taky spacák zvažuji...
Tož neboj,přiberu Tě do svého...
Copak? Přemlouvání tety nevyšlo? :-)))
Hlavně vem ten výborný tekutý spacák, co se také vejde do košíčku na láhve :o)))
Vždyť se někde slibovalo, že tam budou pelíšky, povlečené dokonce a navíc oheň a najednou spacáky!
Nebo chcete nermo prosadit modní prohlídku teplého spodního prádla ?
Ty spacáky se mohou hodit i při večerním posezení venku (viz Věra Kolínojc na Novopacku). A protože je to "letní" dětský tábor, tak ty chatky určitě nebudou vytápěné. Leda, že by si je někdo "vytopil" sám. Ti, co budou spát v baráku jsou pochopitelně v poho.
http://www.acoma.cz/index.php?c=foto&f...
Doporučuji spacák pro dvě a více osob !!!
Akorád si musíte dávat pozor, aby jste nezustali na mrazu :-))))
Ne "prohlídku", "přehlídku". Ty překlepy!
Tonení špatný nápad!!! Že bychom uspořádali u táboráku promenádu v pyžamech? Myslím, že by to nemělo chybu a jestli se někdo přidá, já jsem svolná ke každý srandě!
Mojí modrou noční košilku znáte. Nic nového už obstarat nestihnu :o(((
Nejbikerštější spacák je spacák BIKE od Colemanů. Váha je asi 0,9 kg a dá se narvat do košíku místo lahve. Po straně má zapínání a tím zapínáním se lze připnout k jinému takovému spacáku, správně stranově otočenému, takže je rázem dvojlůžkovej. Mám s ním moc dobré zkušenosti.
Náš spacák (viz foto), je nejnebikerštějští spacák od starý Blažkový z Litole(šila to před 10lety na kšeft). Váha je asi 6,5kg a nevejde se ani do běžného osobního vozu. Dvoulůžkověj je standartně. Mám sním také moc dobré zkušenosti.
Ve Stráži můžu všem nákolačkám ochotně předvést.
Hele, to není možný, já se k těm bikerum fakt přibližuju, mám spacák biker od colemana :-D
Jinak rohy mám jen krátký... mirku, to tě chci vidět.... Já taky ještě nejsem velkej :-D
Fakt se vejde do košíku na lahve? A na kterou část těla se navléká?
Se mi zdá, že si děláš srandu z bikerského spacáku:o))). Já jsem s nim spokojen. Některé noci v něm jsou nezapomenutelné. Nejvíce ta začátkem května na nějakém puertu na Sierra Nevadě (Sp) ve 2 tis. m. Ráno jsem pak vyjel rád skoro za tmy. I na Atlase posloužil, ale tam už jsem byl drobet nervozní, málem jsem propadl zmatku a začal od berberů nakupovat oblečení.
Ano, můžu potvrdit, že spacák se pohodlně vejde do košíku na 5l lahve šampaňského.
No komfort +14 stupnu:-))) To neni spacak:-) To je deka, ktera asi moc nezahreje. Mozna tak na cervencova vedra, ale na zari... Neni nad poradny spacak!!!
Zima nevadí, snad nebude pršet. Včera večer jsem koukal na předpověď - na středu už bylo slunce. Nicméně po zkušenostech ze Šternberka taky beru něco na noc.
Uvidíme, no...
http://wwwa.accuweather.com/world-forecast...
0&traveler=0&zipcode=EUR|CZ|EZ006|TREBON|&fday=6&metric=1
Teda nechci to zakřiknout, ale 8.-9.9. podle desetidenní předpovědi (www.weather.jahoo.com) má být jasno, místy polojasno s teplotami kolem 20°C - to je ta lepší zpráva. Ta horší je, že v noci víc jak tak 8 - 9°C° určitě nebude - takže spacák to jistí!
No já nevím, neviděl bych to zas tak studeně, doufejme, že se meteorologové trochu sekli:-) Posledních několik nocí bylo docela teplo.