Hledám příznivce nebo majitele lehokola se severu Moravy, který je ochoten vzít sebou spolujezdce a trojkolku. Podělíme se o náklady. Chtěl bych jet na setkání od pátku do neděle.
Uvažuji, že bych na setkání jel (jestli mi to vyjde pracovně). Uvažoval jsem o autě, ale když jsem viděl, kudy bych měl jet přes Prahu, tak jsem si říkal, že tam určitě někde špatně odbočím a zajedu někam do pr****. Dále na autě nemám nosič na kola, takže leháč dozadu a mám obavu, že další leháč či tříkolka by se tam už nevešel. Takže bych musel jet asi sám. Tak mne napadlo - co jet vlakem? Lehokolo (trojkolka) jako spoluzavazadlo a jedem.
Příklad:
Ostrava-Svinov odjezd 9.52 (Pendolino, přeprava kol možná)
Praha hl.n. příjezd 12.21 (svačinka, oběd, demoprojížďka Ptrahou v okolí nádraží)
Praha hl.n. odjezd např. 14.55 (osobákl, přeprava kol možná)
Beroun příjezd 15.48
Do Chrustenic je to z Berouna cca 11 km = příjemná projížďka.
Cena cca 560 Kč (+ něco za leháč).
Co vy na to?
Teda, nechci ti moc mluvit do tvých plánů, ale když už budeš na Hlaváku, tak bych spíše doporučovala metrem C a B (přestup na Florenci) dojet na Zličín a odtud na kole do Chrustenic.
Je to furt a pořád jenom s kopce (skoro) po silnici 15 km.
V metru za kolo neplatíš, takže tě to vyjde jen na 20,- za lístek za tebe.
A pokud by bylo více zájemců o cestu ze Zličína do Chrustenic, není problém se domluvit na srazu u metra Zličín a můžu vás dovést.
Nejsem sice gaučokolař (měla bych váš sraz navštívit s Airlinem a dalšími nákoláky v sobotu), ale pokud by kdokoli potřeboval pomoci s přepravou (a nejen s ní) v nebo přes Prahu, klidně se ozvěte. Bydlím na západním okraji a není tak problém pomoci s průjezdem přes Prahu jak kolem tak i autem.
Mobil na mě je 731/546154 a když budete potřebovat, neváhejte jej použít.