http://www.novinky.cz/krimi/na-dalnici-d1-nasli...
ty vole, tak to asi zabalím :(
Madam asi nevěděla, že se na dálnici s kolem nesmí ;-(((
No, a docela mne nedávno odzbrojil známý, se kterým si občas vyjedu na kolo... Že prý když nemá řidičák, tak že ho nějaké předpisy nemusí zajímat ;-)
Už mi párkrát vlítl do křižovatky, kde i podle značky měl dát přednost... O pravidlu pravé ruky v místech bez vyznačení přednosti také nevěděl nic... Jsem ho za to pěkně sjel, protože opravdu nemách chuť se jednou koukat jak mizí pod autem...;-(
I kdyby se tam smelo ... Napadlo by proboha nekoho z vas vjet na kole na dalnici?! Ja se bojim i po Praze a to tam auta jezdi polovicni rychlosti. Me ale zarazi, jestli ji nekdo srazil, tak kde je to auto? Kdyz ve 130 km/h srazim cokoliv, tak to z toho auta udela srot. Me hodne prekvapuje, ze auto se "ztratilo". Tak se tak nabizi otazka, jestli na te dalnici vubec byla ... :-(
Jestli to byl kamion, tak má maximálně rozbité světlo.
jo, pravda, kamion to mohl byt, toho by si ridic ani nevsiml :-(
hm tak ten znamy nema ani zakladni vzdelani ne? Jinak si nedokazu vysvetlit ze vypusti takovou vetu...
No, mojí známé se stalo, že vjela na dálnici naprosto omylem - jezdí do práce jak autem, tak na kole a jednou si to tak šlape kolmo, přemýšlí si o všem možném a najednou kouká, že naprosto intuitivně vjela na dálnici :o)))
Hned to ale obrátila a vycouvala...
Za couvání na dálnici je zákaz činnosti na půl roku :-))
Kdyby couvala - ona to jednoduše otočila a jela v tom odstavném pruhu zpět v protisměru :o)))
Už jsem 2x viděl nějakého borce na silničním kole na D8. Poprvé v Praze-Ďáblicích, podruhé mezi exity 18 a 9. Pokaždé jel směrem do Prahy. Nechápu, no. Vedle vede stará silnice...