Předevčírem vyšlo Velo, normálně ho mám ve schránce v den, co vychází, maximálně den následující - a nic. Kamarád v práci bere Cykloturistiku, vyšla 16. 8. - a nic. Volal jsem do redakce, prý vše ok. Přišly vám už tyhle časopisy nebo máte podobný problém? Jsem z toho úplně vedle :-)
zdravim do světic, kde maj líný poštačky a poštmistra, kterej krade:-P v nymburce velo už v úterý
Hmmm. Zavolám na poštu. Jinak myslím, že se zítra uvidíme :-)
u vás je asi takový pošťák, jako ten z Anglie, jak u něj našli hromady nedoručených dopisů :-P
Tak tohle bych si nenechal líbit, taky mám cykloturistiku už týden....
Musíš zajít a důrazně vysvětlit, co se děje, nebo si dát zámek na schránku!!!
Jo! Z práce se stavím na poště a srovnám to tam do latě!
Ai...bydlim v panelaku a vis co mame dole nalepene na vchodovych dverich?
"Pozor v baraku se krade a mizi veci z postovnich schranek!!!"
A nekdo tam vcera dopsal "Hajzlove mi ukradli troje boty. Asi zas ti Italove"
:-) Ze by nasi tmavsi kolegove radi citali o kolech?
Nepotěším tě ... Cykloturistiku obvykle dostávám "dřív" než vyjde oficiálně ... (Pak ovšem ji musí někdo dostat později, aby se to v průměru vyrovnalo, to jistě chápeš, viď)
Letos mi nepřišla (nebo byla ukradena?) cylkoturistika - dovolená a loni dvakrát Velo.Když jsem si zavolala do redakce tak mi je poslaly ještě jednou.
Dneska ráno jsem byl udělat čóro na říčanský poště. Přesněji řečeno - čóro ani nabylo. Hned šli do papírový krabice a vytáhli oba časopisy + další mojí poštu. Prý jim někdo nahlásil, že jsem dlouhodobě mimo domov, tak to nenosili...