Ahojte mám na vás jeden malý dotaz.
Chtěl bych nějakou dýchací bundu na kolo a běžky.Celke se mi zamlouvá jedna od Craftu a tak se chci zeptat jesli ji někdo nemáte, případně váš názor na ni.http://www.craft.cz/index.php?section=index&...
Teď mě napadlo, že bych se ještě dotázal vás starších bikerů, co užíváte prášky na vysoký tlak, které se vám osvědčili. Mám na mysli to hnusné pocení při jejich užívání.
Ze zvědavosti jsem nakoukl. Velmi mně pobavily technické údaje : (propustnost 3000 m, prodyšnost 4000 kg/m2/24 hod.). Propustnost 3 kilometry a prodyšnost 4 tuny na metr za den, to je fičák.
Mam od Craftu plastenku a popravde velke zklamani. Kamoska ma od ni lyzarskou bundu a nemuze si ji vynachvalit.
Ale mrkni na direktalpin na jejich stare bundy s NoWindem. Zatim moje nejlepsi koupe. Az budu v CR, hned si pro ni do Liberce dojedu.
!!! SoftShell uz neni tak prodysnej, Proto starou.
Od Directu jsem oblecenej komplet a maximalni spokojenost. Pritelkyne zas propadla Tilaku a myslim, ze si jen chrochta.Je to sice obleceni spise pro outdoor, ale da se pouzit i na kolo.
Doporucil bych neco z Paclaitu. Je to vlastne dvouvrstvy laminat, kterej neprofoukne a nepromokne, ale udejcha te. A da se zbalit do kapsy. Ale nepocitej s tim, ze to udejcha bezky nebo kolo. Takovej matros bohuzel jeste neni a vzdy budes alespon trosku mokrej. Ale da se tomu tomu trosku zabranit pouzitim termopradla.
V posledni dobe hodne pouzivame ty zlute bundy ktere najdes na strankach www.dodeste.cz A muzu rict, ze za par korun dostanes nepromokavou vec, ktera dejcha. Fakt me to prekvapilo a dost jsem si ji oblibil. A to se potim celkem dost. Ted jsme ji meli v Jizerkach na kolech a uchranila me pred destem, tak i pred zimou, kdyz jsme sjizdeli z Jestedu. A ani jsem ji vetsinou nesundaval, protoze mi v ni bylo prijemne. A je hodne skladna
mam vetrovku vod craftu velice lehounkou. uz ji nedelaj, ale myslim, ze nastupce je mingo nebo extrem
proti vetru funguje bajecne a ma odepinaci rukavy, ktere se daji nandat i sundat bez sundani bundy samotne. nicmene v prutrzi mracen, t.j. silnem desti nevydrzi ani PRD.
zase rychle uschne (2 grogy) a pote opet skvele funguje proti tomu vetru
takze OK
*plastenku sem blahove nechal doma
Ahoj, bundu puls mám na takové outdoorové nošení. Jednou jsem ji vzal znouze na kolo když pršelo a byla to zapářka. Na větší fyzickou námahu není ideální...
Díky za odpověď. Sice nepotěšila, ale je to zkušenost z první ruky, a ne jenom nějaká spekulace o vývěvě...