reklama

Jsem moc opatrnej

Ja jsem jel maximalne 60 na horaku a to jeste na blby silnici. Mel jsem z toho dost v kalhotech. Stacila by srna pres cestu a uz bych tu tenhle prispevek nepsal. No jen pokousejte hazarderi. Aj na vas donde.
Ted mam novej bajk a tam kvuli valivymu odporu plastu je 50ka maximum.To je docela dobrej omezovac. Jinac pri sjezdu kopcu mam interni limit 35-40km/h. Na tyhle rychly jizdy moc nejsem pac su od prirody opatrne.

[ Zpět ]
Datum: 24.08.2006
Autor: Neregistrovaný uživatel (Reno)
  • Re: Jsem moc opatrnej

To je ale debilni toto forum. To byl prispevek k maximalni rychlosti ale nejak se to dostalo jako tema. Upf. Dneska mam dost

[ Zpět ]
    Autor: Neregistrovaný uživatel (Reno)
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

To bude zrejme ten rozdil mezi "reagovat" a "zalozit nove tema" :))

[ Zpět ]
      Autor: wewerka
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
      • pro wewerku co je programátorka

No to víš, uživatelé, programátoři nikdy nechápou, proč někdo kliká na "založit téma" místo na "reagovat" :). Nedávno mě jedna známá uzemnila, když na moji větu "ale když to tam bylo napsané!" odpověděla "já ty programátorský blbosti nečtu". Jinými slovy, mě se taky zatím nepodařilo omylem založit nové téma, ale jsou lidé, kterým to jde zlehka. Berme je s lehkostí nám vlastní.

[ Zpět ]
        Autor: petrp

Měls to vlákno pojmenovat "Jem trošičku neopatrnej".
    Při elementární opatrnosti bys totiž nekliknul na nesprávnej čudlík. ;-)

[ Zpět ]
    Datum: 25.08.2006
    Autor: Neregistrovaný uživatel (píchlej řetěz)
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Parťáky/čky na Cestu k Jaderskému moři a zpět

včera
Zdravím všechny cyklisty/ky, jmenuji se Leonard Votápek, a celkem mě začalo bavit kolo, jako doplněk k atletice.…

Hledám: parťačku

Hledám: parťačku
31.03.2025
na ježdění na kole v Česku i ve světě

Hledám: Horolezecká túra v Maroku, v pohoří Atlas

30.03.2025
Ahoj cyklisté! Horolezecká túra v Maroku, pohoří Atlas z Marrákeše. Zpáteční cesta cca 1600-2100 km pronajatým…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

308 cyklistů (11 přihlášených)

Atlas Mountain Race – marockými horami na kole

Poprvé jsem v zimě letěl s kolem do teplých krajin. Účastnil jsem se bikepacking závodu Atlas Mountain Race v…
Fabulator | 11.03.2025

Rodinný bikepacking končí: Z Nízkých Tater přes Muránskou planinu až do Dobšiné

Po noci strávené na horské chatě jsme se probudili a zjistili, že jedno z kol na mém zamčeném bicyklu bylo…
Kristina | 20.01.2025

Nekonečná bikepackingová dobrodružství: Objevování Velké Fatry

Po návratu z hudebního festivalu, kde jsme s manželem prožili bouři, jsme se vrátili k našim dětem, které…
Kristina | 13.01.2025