Ahoj lidi, je tu někdo poblíž mne? Bydlím kousek od Říčan. Už jsem potkal v někoho na červeným Azubu (asi) v Jevanech a pak mi taky hlásili kamarádi, že viděli někoho u nás na hlavní. Jen náhoda a někdo jen projížděl nebo je někdo leží i tady v okolí? Mohli by jsme dát kdyžtak občas společnou projížďku. Tedy až se krapet změní počasí. Za hustého sněžení nejedu:o))
Já bych se rád přidal, i když na krossu. Rád bych viděl lehokolo v akci. Jsem z Říčan. Třeba do Jevan a dál, tam je pěkná silnice.
Ahoj Airline, teď jsem na tom už dost dlouho bídně s časem, takže nevím, kdy a hlavně jestli vůbec se na vyjížďku dostanu, ale už jsem odstranil pár drobných problémů a zprovoznil kolo k jízdě, takže bych chtěl od příštího týdně začít jezdit do práce. Přes Říčany se vracím, takže jestli chceš vidět lehokolo v akci, tak se můžem nějak domluvit. Napiš mi na mail.
Kdo se stará o mapu pokrytí lehokoly??
Není nějaký majitel lehokola v okolí Mladé Boleslavi?
tak to by mě taky zajímalo, ozval se ti někdo? strašně se mi to líbí a asi do toho půjdu, ale chci si to vyzkoušet
Přátelé, s hrdostí oznamuji, že v naší obci (Jiříkovice), čítající 800 lidí jsou 2 lehokola, ve vedlejší dědině je další MAX. Takže pokud chcete potkávat lehokolisty jsou tu Jiříkovice a Újezd u Brna.
A co takhle v okolí Dobříe, Příbrami nebo Mníšku pod Brdy?
Jsme uz dva lehokolari z prahy 10 (zahradni mesto) tak jestli je nekdo pobliz, urcite se sjedeme :-)
Tak to vypadá, že v každém okrese je jeden lehokolař. :-))
jo, vypadá to tak, tak se sejdem až v Uherským Brodě :o))
Alespoň jeden, řekl bych. I tak se pravděpodobnost náhodného setkání limitně blíží nule. Takže v záři v Brodě:-).
To není až tak úplně pravda. Já jsem potkal už celkem 2 lidi, když jsem sám jel na lehokole, jednou v Brně a jednou v Bystřici pod Hostýnem (ty 3 nebo 4 lidi ve Vídni během jednoho dne (nezávisle na sobě) nepočítám). Předtím jsem lehociped viděl v akci asi 3x nebo 4x.
Já jsem zahlédl lehokolo jet asi dvakrát, možná třikrát, docela dávno. Jednou jsem ho viděl zaparkované na Maliňáku (nějaký homebuild z hranatých profilů). Sám jsem náhodně potkal loni na jaře Richarda a letos tebe, a to je nás v Brně a okolí (během semestru) deset nebo kolik.
Já jsem taky kdysi dávno viděl nedaleko Maliňáku zaparkovaný kolo, který odpovídá Tvýmu popisu. Pak jsem viděl jakousi slečnu před Janáčkovým divadlem. Pak jsem potkal Richarda pod Novým a Starým hradem. To už jsem ale trochu znal lehocipedy z internetu. Tak před půlrokem jsem viděl Rudu u hlavního nádraží. Nedávno jsem v Praze potkal jakousi cyklodemonstraci, tam byly tak 3 lehátka.
No a jeda sám na lehátku: Jakási slečna v té Bysřici+Jiří Hebeda+asi 4 Vídeňáci (s jedním z nich jsem si i na chvíli vyměnil kolo). A pak jsem taky na tom viděl jezdit jakýhosi Zemánka v Uherským Brodě:-)
To jsou tak setkání (nebo spatření), který si pamatuju. Myslím že o nějaké pravděpodobnosti blížící se nule nemůže být řeč. Jiná věc je, kdybych stanovoval pravděpodobnost, že třeba někoho potkám zrovna dneska (ať už kdykoliv) :-)
Nebo pravděpodobnost, že zatímco jedeš kousek společné cesty s náhodně potkaným lehátkem náhodně potkáš třetí. Ono mě celkem stačilo, že mám v průměru tak jedno náhodně potkaný lehokolo na cca 3000km.
Kdoví kolik je majitelů lehokol, kteří o tomhle webu vůbec nevědí. Pákrát jsem teď poblíž Ml. Boleslavi potkal chlapíka na lwb z hranatých profilů; vždycky prosvištěl v protisměru...
No já právě asi dvakrát potkal tady u nás v okolí lehokolo, ale nikdy jsem zrovna na kole nebyl. Jednou pěšky jednou autem. No a pak před lety jedno bílý na Letný, to bylo první, který jsem kdy viděl a díky kterýmu jsem vůbec zjistil, že něco takjovýho může existovat a začal o tom hledat nějaký informace. No a naposledy jsem potkal lehokolo před pár dny v Brtníkách. Fialovýho Maxe, ale já tam byl na čundru, tudíž pěšky, takže jsem chlapíka neoslovil.
Haló haló, přímo v Olomouci jsem na cyklostezce tuším loni na podzim ráno cestou do rachoty potkal tříkolkáře, s praporkem barvy myslím žluté ale klidně to mohla být fialová :) Dál sem asi před třema týdnama viděl z vlaku u přejezdu jet prvního živého lehokolistu na červeném kole, jel směrem z Velké Bystřice asi do Bystrovan nebo do Olomouce, nevíte kdo by to mohl být. Velmi rád bych si na lehokolo sáhnul ať vím do čeho jdu :) Matroš na stavění je, ale nevím co poskládat(těch pokusů moc mít nebudu).
http://pokryti.wz.cz/#row29
Karlos je z Velký Bystřice. Přes tejden je sice v Hradci ve škole, ale na víkend bejvá doma, tak by jste se asi mohli domluvit. Má jeden z úplně prvních Azubů. Mrkni na jeho stránky a písni mu.
Ahoj! Momentálně lehokolo ve Velké Bystříci nemám. Mám ho tady v Hradci. Ale o prázdninách se můžem domluvit a projet se. Jo, a taky by mě zajímalo, kdo jezdí po Olomouci s červeným lehokolem? Ještě jsem ho nepotkal. (Je to možná taky tím, že se v Olmiku moc nevyskytuju :-)
Tož fajn, prázdniny sou za chvílu, taky budu mít volnější režim tak nějak první druhej týden v červenci by se dal domluvit sraz, třeba ve V.Bystřici(snad se tam na trekingovi nějak doplazím). Jinak na stavění mám: a) starou skládačku Eska s novýma pláštěma, b)úplně očesaný rám silničky(svařená prasknutá zadní tyčka), c)kompletní rám horáka(ocel) i s řidítky a přední vidlicí d)Na pokusy pořízené dětské kolo 20" s pětikolečkem ,cantilever brzdy funkční(za 700). Tož snad se z toho něco podaří(asi budu muset pořídit kliky s trojtácem,zapouzdřený střed a řetázek ). Berou mě záda tak něco pojízdnýho na polétování by bodnulo.
já teď stavím kolo v Horce a budu jeste jedno pro kamaráda. Teoreticky bych to měl stihnout tak bysme se mohli srazit ve vetsim mnozstvi
Tož až přijde čas na společnou jízdu,tak se přidám.Zalehnu na zeleného Maxíka a z Přerova jsem v Olomouci zachvilku
Tak ten "první mezi živými" budu asi já. Máš štěstí, protože já jsem ještě živýho lehocipedistu v Olomouci a okolí nepotkal / No, před pár lety u nádraží měli borci nějaký stroje tomu podobný/. O "někom" z Velké Bystřice vím od pana Zemánka / AZUB/, ale jak dále píše - kolo má mimo Olomouc. Směr Na Velkou Bystřici mám docela v oblibě, takže bychom se tam mohli potkat .
Takže když by to šlo navrhuju termín srazu 5.6 dopoledne kolem 9-10té hodiny na vlakovým nádraží V.Bystřice? Nebo později, aby nebylo takový horko na cestu zpátky?
Omyl. 5.7 července (svátek Jana Husa) je to čtvrtek.
jejda to je za chvilku a ja jeste nejsem hotov. No snad zitra uspesne natahnu retez a udelam zkusebni jizdu. Pokud to bude fungovat, tak se pripojim, pokud to fungovat nebude, tak taky :-)
vrať školné - 5.7. ´je Cyrila a Metoděje.... Hus je o den později...
Tož 5.7. jsem v práci,ale 6.7. bych mohl,v 10.30 bych byl ve V.Bystřici
Už jsem psal Šmudlovi - 5.7. jsem mimo Olomouc, jedu se synem do Jeseníků.Takže jsem nabídnul tento víkend 30.6.-1.7. - spíš odpoledne, ale snažil bych se přizpůsobit / teda - mimo oběd/ nebo příští týden v neděli 7.7. - myslím, že ten čas 10,30 i místo nádraží V. Bystřice by vyhovovalo / pozor v Bystřici je ještě zastávka , tak tam ne/. Pak bychom se mohli přesunout např. do hostince U Žaludů na výbornou desítku BON ze Zašové za 16 peněz. Dobrou noc. La.
Ahoj! Tak navrhuju toho 6.7. nebo potom 8.7.(neděle) na nádraží ve Velké Bystřici. Zastávka U Žaludů mi vyhovuje. Mám to naproti přes ulici:-) 7.7.2007 nemůžu. Jsem na svatbě sestřenice. Co vy na to?
jo tak to by mi vyhovovovalo, bud 6.7 nebo 8.7.. 7.7. jsem taky na svatbe :-)
Tak co? Uvidíme za týden tvůj nový stroj?
no tak zitra bude prvni zkusebni jizda, tak uvidime. pocitam tedy s 8.7. v 10:30 na nadrazi.
OK. počítám s výše uvedeným termínem (8.7. 10:30). Kdo tedy určitě přijede? Ať víme, na kolik lidí máme počkat.
Takže - 8.7. / svátek má Nora, tož na její zdraví!/, neděle, 10,30 stanice ČD Velká Bystřice. Já přijedu, překážkou by mohlo být vlatní úmrtí nebo déšť - v tom bych teda nejel. Jsem už totiž mírně starší prďola a mám rád teplo, sucho a pohodu. Pokud to vyjde, tak to bude zřejmě první setkání přátel lehokol v Olomouci a okolí a já budu moc rád, že se budu moci zůčastnit. Ahoj. La.
4 lidi, minimálně dva na leháču, možná přijede Zoid a Strejdalibor. No tak snad vyjde aspoň trošku počací. Takže naviděnou v něděli. Hoj a pěkný víkend
Tož budu do 14.30 pracovat,pak asi bude treba vyrazit pro NaKolíka,takže 10.30 si na vás vzpomenu.Ale po práci zalehnu na Maxíka a vyrazím...
tak uz se do toho zacinam dostavat, sice jsem pri padu ulomil riditka, ale uz je to spraveny a s kazdym metrem to jde lip. Takze to vidim taky po vlastni ose
Myslím. že si vedeš velmi statečně a pro takovéto borce je , údajně, první pivko zadara...
Možná i to druhý...
Poslední info - dnešní průzkum hostince U Žaludů naznačil, že v neděli se otvírá až v 12 hod / jo, taky dnes nebyl na čepu BON - totálně dopit, další várka je očekávána v pondělí/. Tož bychom mohli před tím pivkem udělat nějakou menší vyjížďku - bude-li zájem. Možná by nám pak i lépe chutnalo...