CAO TAK JAK KOUPIT NEBO NE-VASE NAZORY A ZKUSENOSTI -PORAD VAHAM-DIKY [HLAVNE NA KOLENA]
No záleží na tom jak máš rád své klouby. Já je pořídil kvůli tomu že dojíždím na kole i do práce a ráno bývá oproti odpoledne celkem kosa a kolenům to nedělá nijak dobře když prochladnou. A obráceně to funguje taky odpoledne vyrazíš za relativního tepla a večer je kosa.
Souhlas. Já do práce na kole nejezdím a při mých občasných vyjížďkách mě to zas tak nerozhodí, takže návleky ee, nepotřebuji, zatím.
Naprostý souhlas, sem na tom ouplně stejně. Po ránu si je nemůžu vynachválit.
Určitě ano.. Sbalený je to malý a pomůže to v případě potřeby hodně. Na nohy stačej takový tenký, ale to uvidíš, třeba si pak pořídíš i ty teplejší. Musíš je vyzkoušet, aby nepadaly ani neškrtily, tady se podle udávané velikosti někdy řídit nedá. Taky je to daleko levnější, než dlouhý kalhoty.
DIKY ZATIM SAME +++ ASI JDU PRO NE
Používám na kolena krátké a na ruce dlouhé a naprosto super. Jak píše Žofka - je to malý, je to lehký a při změně počasí nebo k večeru se to velmi a to velmi hodí.
Urcite. Jsou lehke a vzdy se vejdou. A nekdy hodne pomuzou. Nemusi byt ani zima a kolena se ozvou... Ja vozim takove ty neoprenove ProSport na kolena.
Kolena jsem vyresil 3/4 kalhotama... Na ruce vozim navleky uz od lonskeho podzimu. Vozim je vzdy s sebou. Hodi se pri zmene pocasi. Jedine s cim mam problem je to, ze mam dlouhe a relativne hubene ruky, tudiz navleky na me se shanej blbe a ty co mam mi trochu padaj (hlavne po delsi jizde)
Timto te odkazu na diskuzni vlakno "Posilujete také horní partie?":-))))
navleky zakoupeny-kalas-diky vsem a kolu zdar
ps.dneskem pocinaje kolena v teple
Správně, hochu, správně, tvoje kolena se ti za to mnohonásobně odmění :o)))
Keď som v cikloobchode videl tie ceny zobral som satré hrubé vlnené ponožky odstrihol som špičku a v pohode ich natiahnem na kolená prekryjem ciklokraťasmi a som s tým spokojný
A patu máš neesteticky kde?!?
Asi se tohle dá použít, ale prodávané návlaky jsou mnohdy z materiálu, který v případě deště nenacucá vodu, jako by to udělaly ponožky. Já mám návleky z Cycloscheinu a neměnila bych. Na ruce jsou z jakési tenké "bavlny", nádherně přilnou k ruce a úžasně hřejí. Návleky na kole pak mají nahoře protidešťovou část, která sice promokne, ale přesto nenacucává vodu a drží mi kolena stále v teple.
Ale máš pravdu, že hrubá pančucha je lepší než holý kolena. Je zajímavý, že většina (?) kurýrů jezdí v zimě po Praze v silnejch punčocháčíh (a kraťasech). Snad to nějak souvisí s prosolenym blátem na silnicích, ale přesně to nevím. Možná by se jim značkový kalhoty za tři tisíce brzo rozpadly.