Bajkeři, na nohy, zadek, břicho si nemohu stěžovat ale vrch tedy nic moc. Dříve jsem pravidelně posiloval, teď když bajkuji, vadnou svaly na rukách, hrudi, zádech. Nutím se alespoň posilovat doma ale není to ono. Komu by se chtělo ještě po těch kilometrech na kole.
Co s tím sakra, jak to děláte vy?
Já ti asi moc neporadím, ani na tom kole zas tak moc ty nohy nepotrénuju. Natož ten vršek...A v posilovně jsem byl naposled eště před 2 lety na střední při TV, jinak posilovna nikdy:) A o domácím cvičení radši vůbec nemluvím. Začal se mi ale nějak dělat pupek, zatím je to sranda, ale nechtěl bych se dožít chvíle, kdy budu mít v pase přes 100cm. Teď mám kolem 85 cm a na mojí stavbu kostí je to až dost, asi by to chtělo trochu zpevnit, abych za pár let nevypadal jako Michelin.
Obcas zajdu v zime do fitka...ale faaakt me to tam neba:-) Ale loni jsem zacal lezt a musim rict, ze je to super. Zapojis do toho uplne cele telo....i nohy. A navic je to uzasnej relax u ktereho musis premyslet...a to mam rad:-)
Zhruba poslední rok jezdíme po celodeňáku na uzená grilovaná žebírka. Je jich asi kilo a než to člověk okouše, tak se dost nadře. Vypozoroval jsem, že mi z horních partií zesílily hlavně žvýkací svaly. :o))
Mnohem zábavnější mi přijde posilování některých dolních partií...
Za bod:-))
Zatím nijak, napřed bych se rád dostal do stavu, kde si nebudu moci stěžovat na nohy, zadek a břicho :o))))
denne 60 kliku a 80 lehsedu jeden den v tejdnu vynechavam odpocivat se musi
Teda jesli nekecáš, tak jsi fakt dobrý. Možná mě to nakopne, denně cvičit by byl také můj cíl.
hele nic na tom neni jen se ktomu dokopat mam takovej ritual prijdu domu z prace zacvicim si a pak az jim opacne to nejde tu uz bych se k tomu nedokopal a to jsem driv tahal jeste cinky ted zvedam jen telo
Cvičím 4-5x do týdne doma (kliky, sklapky apod.). Máš ale pravdu, že někdy (většinou) sa mi nechce a musím sa nutit. Je to takový ten hlas v hlavě "vykašli se na to, lehni si a relaxuj". Nu, zatím oddolávám.
no chce to alespon jednou za týdne ( lépa 2až 3x ) nějak ten vršek potrápit..Bud posilovna nebo doma kliky sklapovačky+ i něco na záda na to nezapomínat..já si koupil rozpěrnou hrazdu mezi dveřní futra a je to supr během půl roku mě přestali bolet záda.
kde se da koupit ta hrazda? dik
http://www.bartsport.cz/fitness-prislusenstvi...
Našel jsem to zde, koupím si ji také. Možná že ji najdem i v Tescu, jak jsem se na netu dočetl.
no vidis jak si do toho zapalenej ted u toho zustat budes vypadat jak Arnie
jako Arnie ?? to bych se nebál to by chtelělo potm nejaký ty jejich " bobule"
tu hrazdu jsem kupil v obyčejné prodejně sport potřeb..jo v tesku jsem jí také viděl..
U té hrazdy ale pozor na jedno - nevyvěšovat se, ale zavěšovat se jakoby se "ztaženýma" zádama. Pozor, nezaměňovat s nižeji položenou částí zad, ta může být povolená :o)))
Jde o to, že se svaly podél páteře musí posilovat.
A pokud se u toho děljí sklapovačky, pak jen mírný úhel (ani ne 45°), aby se nepřepínali bedra.
posiluji, posiluji, už mám šestky, ale i za pomoci silikonu
Prsa se u zen cvicenim nezvetsuji jen zpevnuji zvetsuji se jen kdyz zena tloustne kozy jsou jen mlecny zlazy a tuk
Teda, že to takhle hnusně popíše chlap, to bych teda nikdy neřekla. Mě zatím za to každý peskoval, když jsem tohle anatomický složení uvedla...
vis ja jsem delal na plasticky chirurgii tak jsem jich par videl a celkem me to prekvapilo nikdy jsem se o to nezajimal a pak kdyz to clovek vidi no ale nejvic me bolelo kdyz delali klukum narovnani penisu to byla soda
Tak o tom jsem jen slyšela - to se fakt dělá?!? Proboha jaký výchylky to musí být, aby si to někdo nechal narovnávat?!?
docela velky a narvou mu tam trubku centak silnou chudaci kluci musi neskutecne trpet bolesti i pak v sexualnim zivote
No, napadá mě spousta technických drobností, ale dost :o)))
No vono to moc k smichu neni kdyz tam delas rok a pul tak si uvedomis ze nikdo neni nesmrtelnej a ze muzem mluvit o obrovskym stesti ze jsme zdravi a kdyz vidim jak si ho nekdo nevazi tak mi je ho lito pac to pochopi az kdyz je pozde
To nemusíš ani dělat rok a půl na plastice abysi zjistil, že je člověk nesmrtelnej... Někdy stačí mnohem míň...
to byla nadsazka,ale lidi jsou hovada a kdyz jsou zdravi povazujou to za samozrejmost a pachti se po picovinach a pri tom zapominaj ze staci moc malo a lehnou si a uz nevstanou
Jeziiis:-) Jeste ze mi trci dobre:-)
Ale... co se tady člověk všechno nedozví :o)))
Tak než jsem začal jezdit před třemi roky na kole, tak jsem dělal silový trojboj (dřep, tlak, pozved), ted to střídám, v zimě chodím do posilovny a v létě si napravuji tělo na kole
No zrovna jsem na tebe myslela - říkala jsem si, že jsi se už pěkně dlouho neobjevil. To je teda intuice.
A vzpomínala jsem na tebe celý Řecko, když jsem se cpala těma pravejma řeckejma olivama. Tak doufám, že jsi si alespoň jednou škytnul :o)))
Mimochodem - mám 3 sklenice oliv naložený v oleji s cibulí a sýrem do Stráže, tak doufám, že přijedeš :o)))