fakt mas presne ten author? a co hovoris na farbu? dost brutal farba len kvoli farbe neviem ci mam dotoho ist. ale farba ma isto nezastavi :) strasne ma bavi bajk, pre kondicku si davam take male treningy na horaku ale problem je vtom ze ja jazdim vyhradne len po cestach a na horaku je to utrpenie a ked ideme v lete sa kupat niekam dalej ze nabehame 50 km, potom sa kupat a naspet zasa 50 km tak mam ako dost. povedal som si ze chcem bicykel na cesty a strasne ma chytila cyklistika ze sa idem aj prihlasit, chcem si davat treningy s cyklistami ale zavody uz nebudem jazit lebo mam 19 rokov a na zavody je to uz vela som pocul, skoda. treningy mi budu ale uplne stacit. ja ked neslapem 5 dni normalne mam z toho depku. a kamosi take dialky cez 100 km a tak rychlejsie nechcu jazdit tak nemam ani s kym tie dlhe trasy ale cyklisty mi budu stihat, ale nie to ja nebudem stihat im :) takze sa nebojim ze ma bicykel prestane bavit, ja budem jazdit stale aj ked kupim auto, to mam naplane za rok, to skoncim skolu a idem do zahranicia zarabat tazke eura na auto :) aj teraz citim ze mi chyba bajk, este si nieco pozrem okolo bajku a idem slapat ale nie daleko, vecer idem este na korcule. ten bajk nema pedale, chcem kupit naspalne s tretramy ale ake?????
sorry, sem som to nechcel dat. ako to odtialto vymazem?? casto nepisem do diskusie a tak to potom dopadne, malo to ist sem..... Author 3305 je to dobry cestak pre zaciatocnika?
Hochu, trochu jsi to přehnal s tím alkoholem. Až to zase půjde, dej do hledače TRETRY nebo NÁŠLAPY a bude ti vyhověno. Teď šupy do postele a vyspat tu opici.
vedel som ze sa niekto ozve na moje blbe pocinanie tu na tejto stranke ale bolo to vazne omylom a neviem teraz ako to vymazat, na inych strankach sa da po sebe mazat :) nemal som uplnie priamu otazku na tretry tak som to daval iba ako odpoved na moje tema chapeme sa. a ja uz nepijem od minuleho piatka co som stratil mobil, idem brutalne na sport som sa rozhodol :)
Tady to nemůžeš smazat. Co je jednou dáno...
Zkus poslat mejl redakci, nikdo jiný to nevymaže. Ale i když to tu zůstane, nic se nestane - možná na to pár lidí zareaguje, ale síš si myslím, že to přestane být velmi brzy v zorném poli jakéhokoli zájmu.
Myslím, že si s tím naprosto zbytečně zatěžuješ hlavu :o)))
ale nie, mne je to jedno, ja len nechcem aby ludia nadavali lebo viem ked si citam niekedy diskusie ako ludia na taketo veci krasne nadavaju. sakra byvam v tomto meste uz 19 rokov a neviem kde tu je cyklisticky klub dofrasa. idem to teraz hladat a mylsim ze budem bludit dost dlho :)
Přesto, vyspi nejdřív opicu, do frasa a pak hledej klub ve městě, nebo můžeš skončit pod kolami
ja pijem? ja pijem tak raz za mesiac ale to uz poriadne to je pravda ale inac nie, ja som strasne na sport az sa mi kazdy z toho smeje. uz si ich ani nevsimam. kaslat na ostatnych ked nechcu sportovat, ja mam ciel zucastnit sa Tour de France :) prave vcera som docital knihu Lance Armstrong a strasne ma motivolal, je to frajer
veď vravím - alkohol ve velké míře škodí a dělá každého cyklistu Armstrongen. Ale vážně, ďulo, přestaň klikat, lehni si na kutě, dej si teplý čaj s medem a 4 aspiríny, vypni budík a ráno budeš fit na další etapu Tour de France. Myslím, že zítřejší má 176 km a 8x převýšení s 15%
Na pedály se vykašli, ty už jsou OUT. Fakt ty kola s pedálama vypadaj blbě. :')
a ako mam podla teba spalat?? to ma vazne zaujima :)