Neřešil jste někdo problém kalhot na kolo? Letos ať na sebe vezmu jakéko-li kahoty, tak mám po 40 km rozedřená třísla. Už jsem zkoušel "harapesky" s vložkou, volné s vložkou, volné s moirou bez vložky. Nějak to nejde vychytat. Je ale fakt, že ty "harapesky" jsou ty levnější (cca 800 Kč).
A je to opravdu těmi kalhotami ? Zkus si ta třísla před švihem natřít Pytiolem (mastička na dětské prdelky, aby se neopruzovaly) . Je to vyzkoušené na robatech i na cyklistech, funguje to !
(K dostání v lékárně.)
A je to kalhoty ? Měl jsem stejný problém, ale nakonec to bylo sedlo, bylo prostě moc široké a dřel jsem.
Také jsem si myslel, tak jsem ho vyměnil za užší. Nepomohlo to nebo je užší o málo. Je zajímavé, že ten problém mám teprve letos.
Možná jsi se vloni moc namakal, zesílily ti svalové úpony v oné oblasti a protože přes zimu měly čas se rekreovat, tak nabraly na oběmu a teď "dřeš" ;o)
Ale vážně, pokud ti to začalo dělat až letos, na stejném sedle a se stejnými kalhotami jako jsi používal vloni bez potíží, tak to vážně nemám tušení, čím by to mohlo být, promiň.
Zkus to máznout, jak radí HAF, už před vyjetím. Je možné, že se v těch místech víc potíš a pak se to tam rozedírá.