reklama

Kolo pro vnučku 8 roků.

Je to kolo dobrý?Bude většinou jezdit po cyklostezkách.https://www.cykloerben.cz/2021-author-a-matrix...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 26.03.2025
Autor: rasl
  • Re: Kolo pro vnučku 8 roků.

Vypadá docela dobře, bude se líbit a dobře sloužit. Za rok, nejvýš dva z něj vyroste a teprv pak u toho dalšího bude mít smysl víc vybírat.
    Jenom jedna věc, pokud máte okolí a kde bude jezdit víc hrbolaté, tak určitě by bylo dobrý dát dozadu kazetu 32 nebo ještě líp 34 z, co zvládne přehazka. Holka ten lehčí převod určitě uvítá.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Skoro dvanáct kilo je moc, tak těžký kola nemám ani já při bezmála šedesáti kilech živé váhy.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: bara2
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2

Zkus sehnat lehčí normální dětské kolo. Dětská kola jsou moc lehká nejsou.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

https://www.cyklospeciality.cz/woom_v125/

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Autor: AV
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Levnější kola pro děti, to je peklo, chudáci to nemůžou těma nožičkama urvat. Lehčí kolo se dá koupit, ale něco stojí.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: 27.03.2025
        Autor: perk
        Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Jistě, lehká jsou drahá. Pokud někdo nemá moc peněz a kolo není třeba pro tři děti, ale jen pro jedno, tak na ty dva roky, není moc možností.
          Osobně bych to řešil pěknou lehčí bazarovkou. Kdo chce dát dítěti nové kolo, tak jsme zpátky u problému s váhou kola.

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Dají se koupit na bazaru zhruba o třetinu levněji.
          Každopádně se to vyplatí - osobní zkušenost s našimi čtyřmi mrňaty.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Datum: včera v 07:45
          Autor: radka

Přesně tak, ta dobrá kola se pak i slušně prodají.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
            Datum: včera v 12:46
            Autor: xtonda

hledala bych tady:
    https://www.beany.cz/detska-kola-beany_k4/kola...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

woom ...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: AV
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Asi tak, kolo výrobce co se specializuje na dětská kola, další jsou Frog bikes, KUBikes, Early rider, Superior fly.

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Těžká kraksna se šroubovacím kolečkem a přesmykačem. Tohle ani zadarmo.

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Pokud budeš ochoten dát do toho o 2 tis víc, máš kolo pod 10kg. (superior sup fly 24)
    Příp se podívej na bazarové.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: cibi
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

U toho prvního kola je bazarový kus velmi dobrá volba. Nájezd skoro nic, stačí to seřídit, namazat a ošetřit pár škrábanců.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: Brahma
      Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2

JJ, dívala jsem se na cyklobazar a pěkných kol do dseti kilo by se tam našlo dost za rozumné ceny kolem 7 tisíc plus mínus.

[ Reagovat ] [ Zpět ]

Sup fly 24 jsem kupoval před šesti lety a to kolo místo deklarovaných 9,1 mělo 9,7. Což mi připomíná, že neteře na něm už nejezdí a séra to myslím ještě neprodala.
      https://www.bike-forum.cz/foto/detail/55681...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: včera v 12:49

Není těch 0,6 kg hmotnost pedálů? Hmotnosti se udávají bez nich.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: dnes v 14:47
        Autor: petrp

Byly tam plasťáky, takže bych tipoval, že pedály vážily míň, ale pokud se kolo dodává s pedály, čekal bych hmotnost s pedály, tedy tak jak je kolo dodané.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Datum: dnes v 15:11

Neuvádíš výšku postavy, ale zvaž i 26" kolo. Rychle vyroste. Když zadám do gůglu https://www.google.com/search?q=jak%C3%A9+kolo...
    tak 26" uvádí od 9ti let.

Vycházím z vlastní zkušenosti, když mi rodiče koupily první "větší" kolo. Už když bylo nové usoudil jsem, že je pro mě malé a styděl jsem se na něm jezdit.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: před minutou
    Autor: Rob144
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Partacka na outdoor

Hledám: Partacka na outdoor
24.03.2025
Najde se partacka na kolo, hory, vodu, cestovani a jine aktivity? Moznosti je dost. Jsem VS, 187cm, 46let, atlet.…

Hledám: Víc než parťák na cyklo

23.03.2025
Ahojky, Hledám kamaráda parťáka a..... na letní dovolenou na kole. Oblast Česká Kanada termín od 14.7. Více info…

Hledám: Parťačka na kolo

22.03.2025
Ahoj, hledám parťačku na jarní cyklovyjížďky Praha a okolí, na pohodu

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

328 cyklistů (12 přihlášených)

Atlas Mountain Race – marockými horami na kole

Poprvé jsem v zimě letěl s kolem do teplých krajin. Účastnil jsem se bikepacking závodu Atlas Mountain Race v…
Fabulator | 11.03.2025

Rodinný bikepacking končí: Z Nízkých Tater přes Muránskou planinu až do Dobšiné

Po noci strávené na horské chatě jsme se probudili a zjistili, že jedno z kol na mém zamčeném bicyklu bylo…
Kristina | 20.01.2025

Nekonečná bikepackingová dobrodružství: Objevování Velké Fatry

Po návratu z hudebního festivalu, kde jsme s manželem prožili bouři, jsme se vrátili k našim dětem, které…
Kristina | 13.01.2025