Když upadneš na hlavu a budeš na ní mít materiál který se může dostatečně deformovat nebo i zničit, nebo pobere alespoň část energie nárazu může ti to zachránit tvou lebku. Kde rozdrcení je k nepřežití. Pak tvar, počet větracích otvorů, vnitřní konstrukce, IPS a podobně jsou jen zanedbatelný benefit. Prodejci i výrobci obecně tvrdí že cyklo helma by se měla měnit po každém pádu či 2 letech protože i polystyren z kterého je vyrobena stárne na UV záření a povětrnostních podmínkách. Ale i stará helma je při pádu na lebku lepší než nic. Těch 20 mm. materiálu prostě čepicí nenahradíš. Samozřejmě když budeš dost šikovný, můžeš si zlomit vaz a potom tě nezachrání sebelepší helma.
Koukal jsem, že INMOLD technologie je už standard a MIPS ochrana mozku se už také nepovažuje za extrém. V současnosti se špičkově pod polystyrén dává zpevnění z karbonu. Dobře vysvětlené je to třeba tady:
https://www.kola-radotin.cz/nakupni-radce/jak...
1. Každá helma je lepší než žádná.
2. Polystyrén se dá dobře lepit a když to znovu po nárazu praskne, tak mimo lepený spoj.
3. Každý nosí helmu podle ocenění své hlavy.
děkuji, děkuji
co např tato helma?
https://helmy-cyklistika.heureka.cz/giro-agilis...
Prasklá ochranná přilba patří do smetí, né slepit a zpět na hlavu.
Nakonec sám píšeš, že každý nosí helmu podle ocenění své hlavy.
Jde o to, kde a jak to praskne. Polystyrén slepený dispersním lepidlem má v místě spoje vyšší pevnost než ve zbytku materiálu. Když jsi nešika a nedokážeš to posoudit,tak se do toho ovšem raději nepouštěj.
´... v místě spoje má vyšší pevnost ...´ Ty poznáš, kde jsou v polystyrenu další (pevnost snižující) praskliny?
Jednou prasklá helma patří do odpadu!
Já přece nikoho nenebádám, aby se do toho pouštěl. Když se na to necítíš, tak to nedělej. Já takhle slepil přilbu, která mi spadla na zem a ulomil se kus bočního výběžku nad uchem, který už ani nebyl pod tou ochrannou tapetou. Přilba sloužila roky dál a když nárazem praskla, tak to bylo jinde. Přilba, která utržila náraz s hlavou vevnitř už bývá neopravitelná na první pohled.
Asi mě ostatní sežerou, ale já to mám takhle...
Přilbu jsem koupil roku 2004, to byla tehdy nějaká školní cykloakce, kde to jinak prý nešlo.
Většinu času leží ve skříni, šetřím si ji na závody. Zatím jsem přežil tři srážky s autem a přilba nemá ani škrábnutí... ;-)
Myslím, že se účinek přilby trochu přeceňuje.
Každopádně si ji hlavně dobře vyzkoušej, na slepo z e-shopu bych určitě neobjednával. Varianta vozit přilbu na řidítkách, protože tě tlačí, je větší blbost než ji nevozit vůbec... :-)
Tady bych řekla, že je velký rozdíl mezi lehokolem a zábradlím. Jasně, blbě spadnout a narazit hlavou třeba na obrubník se dá i při pomalé chůzi, ne že ne, ale pořád je ta pravděpodobnost spadnout z lehokola na hlavu nesrovnatelně menší.
To rozhodně. Poloha na klasickém kole jde letu po hlavě mnohem víc naproti než lehokolo... :-)
A kdyby se to bralo podle statistiky, tak by chodci využili přilbu stejně dobře jako cyklisté, kdo ví, třeba i toho se jednou dočkáme... :-)
Každopádně před helmou je potřeba nezanedbat věci, které tu helmu ochrání a vlastně zůstane jen jako poslední záloha. Odrazky, reflexy, světla... aby tě bylo vidět a ke srážce nedošlo. V terénu je to o šikovnosti, tam ti odrazky nepomůžou, takže jezdi to, co zvládneš. Helmu si šetři ;-)
díky borci, jeste tedy, obvod hlavy 59cm, koupit tedy velikost M 55-59, nebo velikost L 59-63 cm?
Si to dej na hlavu a vyzkoušej to. Slušná přilba už má v současnosti uvnitř upínací štelovací pruh okolo hlavy, který se přizpůsobí různým obvodům. Má to výhodu, že to kompenzuje i změnu obvodu hlavy při nošení čepičky pod přilbou v zimě.
Moje přilba má pěknou vychytávku dirku v čalounění okolo toho stahovacího pásku. Po zatlačení na obvod přilby se touto dírkou dá vytačit pot, který ten pásek nasává. Pro toho, kdo se hodně potí, je to výhodné.
Vyzkoušet, aby se ti pod to vešla i čepice
A pokud jezdí s brýlemi, tak zkoušet i s nima... Už jsem kdysi měl vybranou pěknou helmu, nikde netlačila (zkoušeno přímo v obchodě 15 minut na hlavě), ale nebyla "kompatibilní" s mými slunečními cyklo brýlemi. Jejich nožičky nějak kolidovaly s dolní hranou helmy nad ušima... Vlastně ještě jindy jsem to musel brát v potaz, to se zas ty nožičky nějak neuměly popasovat s řemínky...
Pozor na posez na kole a populární štítek na přilbě. Při sportovním skloněném posezu ten štítek brání ve výhledu kupředu. Silničáři štítek nevozí. On ten štítek je sundavací, ale po jeho sundání se mění design přilby.
Jo, štítek umí být otravný, na Uvex Quatro jsem ho sundal, na Uvex I-Vo 3D je tak decentní, že mi nevadí. Jinak velmi doporučuji přilbu výškově nastavitelným páskem kolem hlavy jako mají právě některé modely Uvex a taky síťku proti hmyzu.
Obyčejný hmyz moc nevadí, ale včela už ano.