Malý tip nejen pro Pepika. Pokud se ti podaří najít Jindrův příspěvek kde tvrdil, že bude celá Ukrajina ruská (taky si to pamatuju), vyplatí se uložit jej do záložek, je to jednoduché. Dělám to tak taky a je mi jedno, že toho Jindra a jeho Brahmáček zneužívají, podle mně se to i tak vyplatí.
Lze úspěšně předpokládat, že Jindra bude jeho existenci zapírat opakovaně.
Například co se jeho pacifismu týče, vyplatilo se založit nové téma.
Jeho pacifismus propukl až poté, co se zasekla rusácká snaha o obsazení celé Ukrajiny..
Jindrův pacifismus je dlouhodobý a mnohem dřívější. Ukazoval nám hřbitov, kapli a museum u Verdunu a bylo jasné, že ten strašný masakr na něj silně působí. Ono se nelze divit. Také na to vzpomínám a chápu jeho pacifistický postoj, ač ho nezastávám.
Zkus tento příspěvek nepoužít jen jako další oslí můstek k mému napadání. Schválně jestli to dokážeš.
Hřbitovy kolem Verdunu i samotná bojiště nad Verdunem to jsou místa, která zamávají s každým.
V tomto tématu se ale řeší Ukrajina.
Jestli jsi si nevšimla, tak objasňuji původ a dobu vzniku Jindrova pacifismu, což je přímo zde zmíněná Širavníkova domněnka.
Viděl jsem spoustu vojenských hřbitovů třeba v Dolomitech, ale pacifismus to ve mě nevyvolalo. Jen jsem se ubezpečil, že jako napadený se musím bránit. Když se totiž nebudu bránit, útočník zabije mě a moji rodinu.
Proces, kdy akce "shlédnutí hřbitova" vyvolá reakci "nebudu bránit rodinu" ukazuje na fatální chybu firmware.
Moje řeč, nájezdníkům z východu je třeba se bránit, za chvíli bychom se taky mohli dočkat toho, že před vchodem do baráku bude stát parta ožralých ukrajinců a bude vybírat výpalné za to abych se dostal dovnitř.
Možná ti to soudružka učitelka ve škole neřekla, ale Kyjev na nás nikdy nezaútočil. Party ožralých sovětských vojáků k nám vyslal Kreml. A nevybírali výpalné, ale vraždili civilisty.
Ještě jednou, aby sis to řádně přečetl: okupoval nás, loupil u nás a držel nás v oplocené ohradě výhradně Kreml. V padesátých letech u nás vraždil prostřednictvím zločinné KSČ kriminálník Džugašvili a od konce šedesátých let Brežněv (a zbytek kremelské gerontokracie).
Moskva to byla, ne Kyjev.
Je to směšný, tahle dezolátská "dialektika". Když jde o něco pozitivního z dob SSSR, třeba "osvobození" od nacismu, nebo kosmonautiku, je RF přímým nástupcem sojuzu a bere všechny pozitiva. Když jde ale o něco opačného, třeba o Okupaci, tak najednou s tím rusákov vlastně nemá vůbec, ale opravdu vůbec, nic společného a třeba i etnickej rusák Brežněv byl podle nich ukrajincem ...
Jindra tu nedávno tvrdil, že jeho pacifismus vznikl poněkud dříve, Brahmáčku, že ho k němu vedli jeho rodiče už od dětství. Vzhledem k tomu, že ho otec vychovával rákoskou a když na to přišlo, dal mu po tlamě i v dospělosti, mi to přijde jako poměrně vtipný argument. Dodnes o svém otci tvrdí, že to byl moudrý muž, nikdy nepřipustil, že by na fyzickém násilí vůči vlastnímu synovi bylo něco "nemoudrého".
Vidíš, máš ho podrobně a důkladně nastudovaného. Jen tedy nechápu, proč jsi o kousek výše tvrdil:
"Jeho pacifismus propukl až poté, co se zasekla rusácká snaha o obsazení celé Ukrajiny.."
Nová lež a výmysl se ti lépe hodily do krámu?
Nová lež to byla od Jindry, Brahmáčku, do chvíle, kdy se rusácká snaha zasekla, se v diskuzi pravidelně objevovaly jeho násilnické příspěvky, ne jednou jsem na to tenkrát upozorňoval, například poté co napsal, že se mnou měli fláknout o schod, dokud jsem byl ještě dítě. Na jeho výzvy aby lidé vyšli do ulic za covida, na věšení českých vzdělaných lidí na lucerny, si jistě pamatuješ i ty.
Pokud si rozklikneš odkaz na jeho "pacifismus" v r. 2016 dozvíš se, že navrhoval zavedení povinné vojenské služby, abychom mohli s ostře nabitou zbraní střežit hranice před neozbrojenými migranty.
Teď ten dobytek tvrdí napostý opak, říká nám: pomáhali jste Ukrajincům, aby se mohli bránit brutálnímu, ozbrojenému útoku na své území, styďte se..
Kdyby ti to nestačilo, ještě si přečti, jak tady tvůj přítel pacifista propagoval sbírku na pomník generála Tomáše Sedláčka:
"Proto pomník generálu Sedláčkovi, beru jako dobrý nápad, i když pomník by si určitě zasložil každý, kdo za vlast bojoval, ať už tady, tam nebo snad onde.
Tolik těch statečných kluků zase nebylo, ale na druhou stranu, jich nebylo málo, a měli bychom si jich vážit a učit svoje děti k úctě k hrdinům."
https://www.nakole.cz/diskuse/17378-na-dobry...
Prosím, prosím, přestaň už Velkou hubu vyvolávat.
Jo, všichni to stokrát omýlané známe, tak snad není nutné to omýlat znovu po sto první.
Nebo na to založ samostatné téma. To už je druhá Ukrajina, která se s Velkou hubou zasírá.
Když to nerozesere on sám, podaří se to tobě.
Opravdu je to nutné?!?
Rozumím o co ti jde, jen nechápu, proč si tolik lidí myslí, že "politika appeasementu" je u Jindry dobrý nápad. Má na něj podobné účinky, jako na Putina. Žádné.
A možná sis nevšimla že Jindrův Brahmáček napsal, že lžu, ty bys na takové obvinění nereagovala?
Po pravdě mě už fakt nezajímají stále opakované rozbory myšlenek Vlké huby.
Bez nich by to tady bylo příjemnější, ale pokud někdo napíše svým oponentům styďte se, masakry na Ukrajině jsou vaše vina, považuju za nutné uvést na pravou míru alespoň základ, na kterém obvinění vyfabuloval, například ten jeho "pacifismus", "od začátku jsem věděl, jak to dopadne".. tak tím by to, snad mohlo pro dnešek skončit.
Například v r.2016 spočíval Jindrův pacifismus ve střílení na neozbrojené, zubožené muže, ženy a děti v gumových člunech, Brahmáčku..
https://www.nakole.cz/diskuse/30579-jindruv...
To není tak obtížné vyhledat, navíc když jsem ten odkaz už několikrát dával (celkem zbytečně, Jindra si pojede dál, bez ohledu na fakta, tu svojí narcistickou fikci, že všechno předpověděl už před sto lety ...):
https://www.nakole.cz/diskuse/29737-ukrajina...
Při hledání na mě vyskočila ještě jeho "lokální potyčka", tak to nazýval na počátku, dneska mluví o půl milionu mrtvých ...
https://www.nakole.cz/diskuse/29819-ukrajina...
https://www.nakole.cz/diskuse/31027-ukrajina-51...
Předpokládej si co chceš. Podle mě jsi zbytečně vztahovačný.
Hmmm ...
Tak jsem se zeptal na jednoduchou věc a dočkal se "vzdálené diagnózy samozvaného psychologa" :-)
Jelikož mě absolutně nezajímáš, tak je mi taky absolutně jedno, jestli do nějaké prdele lezež, či nikoli. To jen a jen tvá věc.
A jelikož jsi reagoval, tak jak jsi reagoval, tak jsem pouze usoudil, že jsi zbytečně vztahovačný. Třeba se mýlím a je to něco jiného, než vztahovačnost. Mylít se je lidské, zvláště u lidí, které neznám a ani nechci znát. Toť asi vše.
Takže neodpovíš.
K čemu tedy tvé příspěvky jsou? Jen jako obecná kopnutí si do "někoho", neřekneš do koho, neřekneš proč, nebo za co ... ani nenaznačíš.
Takové mlácení klackem do vody :-(
Mínus pětka během dvou minut :-)
Nějak nemůžu uvěřit, že se mí tajní oponenti dokáží sesynchronizovat až tak přesně.
Chudákovi Jindrovi se pravidelně děje to samé v jeho tématu, viní z toho jakéhosi pacienta.
Aneb jak zabít tři mouchy jednou ranou.
Udělat ze sebe nebohou oběť, první moucha. Kterou pronásleduje duševně chorý pacient(já), druhá moucha.
Třetí mrtvá moucha spočívá v přesvědčení, že chudí duchem uvěří, že s řáděním svého palečka v tématu o Ukrajině nemá Jindra nic společného.
"K soudu v kauze Motol přichází třetí obviněný – ukrajinský podnikatel Mykhaylo Popovych."
Tak upřímně, bylo by asi velkým překvapením, kdyby v nějaké podobné kriminální kauze tohoto kalibru nejel i někdo z východních "obohacovačů" našeho rozpočtu.
Prozradím ti jednu novinku, ty ruský bote. Kriminalita není omezená národností, pohlavím nebo třeba barvou kůže.
Třeba Protopopov, který měl za úkol odvézt a schovat mladého Babiše v "bezpečí" na okupovaném Krymu je Rus. Chceš vyjmenovat další Rusy, kteří se pohybují za hranou?
A k těm "obohacovačům našeho rozpočtu" - tahle tvoje sprostá lež byla stokrát vyvrácena. Ukrajinci odvádějí do rozpočtu mnohem víc, než z něj čerpají. Ukazuješ jen svoji primitivní ruskou duši.
I já tobě něco prozradím ty ukrobote. To, že Rusové mají prsty v lecjaké kriminální činnosti nikdo nezpochybňuje, to, že jim tady bylo umožněno skoupit x nemovitostí a chovat se jak na Klondiku je smutný fakt. Ale mistři světa v kriminalitě všeho druhu jsou ukrajinci a je třeba neustále poukazovat na to, jakou svoloč si tady pomatenci jako ty chtějí hýčkat. Papouškováním propagandistických blábolů, že odvádějí do rozpočtu mnohem víc než čerpají, jen ukazuješ svou tupost.
"Ruskou kriminalitu nikdo nezpochybňuje", ale hovoříš výhradně o ukrajinské kriminalitě. Asi kvůli vyváženosti, viď? :-)))
Díky, že jsi mi to objasnil...
Kdo říká, že si je tady chceme hýčkat? Jestli to tam u nich Rusák vyhraje, zůstanou nám tu napořád. Co děláš pro to, aby nevyhrál?
Néjen, že zůstanou, ale bude jich tady o dost víc, víc než kolik zvládneme.
Jaká Ukrajina zase?!? Zničeno musí být Kartágo!
...prostě člověk od kterého se držet dál, tohle už se neschová ani pod tradiční "převlékač kabátů"...
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni...
Zejtra zas může klidně otočit ...
Prostě je to blb, bohužel v současné době nejmocnější na planetě ...
Ale vlastně i totální blb, když mu jeho rádci něco vnuknou, může klidně udělat i něco dobrého. Jen je to taková sázka do loterie :-(
https://fb.watch/y0Cp2f0r4v/
ale je to na FB, netuším jestli bez přihlášení
Jasná a silná slova, jen se bojím, že jeho hlas není dostatečně silný aby se vzpamatovali a probrali ostatní.