1.5. jedeme 3 po ose k Severnímu moři - ostrov Norderney. 930 km. Chcete se někdo přidat? Spaní venku denně zhruba do 100 km. Zpět vlakem. Jedou 2x 3kol a jednostopý.
Tučňák
Pojedete po Labské stezce? Je to to jak do Hamburku a pak kousek dál. Spaní na divoko, nebo kempy?
Tak Labská to zrovna není, pojede se středozemím.
Ale na Labskou mám jinou cestu, pokud by Ti nevadili náboženští sportovní fanatici :-D To by se jelo k Hamburku. Ale nejdříve pojedeme do Oschatz kousek za Drážďanama. 138km na víkend z Děčína po ránu někerý pátek, v nedělu zpátky vlakem nebo po svých.
Mně by ten Norderney docela zajímal. Labskou jsem už jel z poloviny z Prahy do Magdeburgu. Jen nevím, zda nebudu mít v květnu nějaké neodkladné doktory. To teď řeším. Způsob spaní ve stanu se mi líbí a zatím to i zvládám.
Já letos nejspíš nedám dohromady dovolenou, abych se připojila, ale pokud ano, tak eventualita, že bych jela tak týden po nich autem do Magdeburgu, tam je nechala a někde se k nim nějak připojila, tu pořád je... Kdyby náhodou...
(A pak mám druhou eventualitu, taky vyjet týden po nich, ale autem až do cíle a jet jim naproti.)
Bohužel to teda vypadá víc na tu třetí eventualitu, nechat všechny cestovatelské plány až na příští rok. :-(
Paráda, připojil by jsi se po trase či rovnou ode mě z Pošná?
Jen ze zvědavosti. Proč zrovna Oschatz? Kvůli úzkokolejce?
Ne ne, spřátelená farnost. Teda spřátelené farnosti, kdy jsme s nima nemluvili dobře přes 10let. Něco jako pouť na obnovení přátelství. Ta úzkokolejka jen jako bonus :-D
Aha takhle je to tedy. Dej vědět až to bude, třeba bych se na trase Děčín - Oschatz přidal. Riesa - Bad Schandau je až na ten průjezd Drážďany moje oblíbená trasa, tak by bylo zajímavé to trochu obměnit.
I když protestanti jsou vlastně naši nepřátelé. :)
Tohle je přesná trasa tour de Norderney
Tour DE NORDERNEY
https://mapy.cz/s/rapepojuma
jedete někdo s elektropohonem?
Pouze bio motory ????
Ty máš Elektro?
jj. po uraze nohou jen s pomoci elektro... jel bych, kdy byly noclehy v kempech.. kvuli dobijeni...
No, my jsme takový zvláštní uskupení který se velmi často zastavuje někde v nějakých hospůdkách na občerstvení – takže dobíjení rozhodně není problém tam a nebo i často na benzinách kde je zásuvka rozhodně vždycky k dispozici... I my potřebujeme dobíjet naše biomotory ????
Hlavně jde o to aby si nás neutahal!
I když si můžeš vlastně jet svým tempem – což je na takové dlouhé trase rozhodně výhodné aby každý jel jak potřebuje.
Napiš mi soukromou zprávu a já ti pošlu telefonní číslo a můžeme vše dohodnout po telefonu.
Odkaz na fb stránku z minulé cesty.
https://www.facebook.com/share/1FEPPkEZ7Q/
Přidal bych se, ale nebudu mít tolik času, abych jel celou cestu. Rád bych se s vámi svezl alespoň kousek, třeba jen z Rožmitálu do Plzně. Mám to do Rožmitálu necelých sto, víte kde tam budete spát, abych vás večer našel?
Spát budeme teoreticky po cca 100 km to je první bod z mapy. Ale znáš to, bude to třeba i o něco dřív.