Vlastně nic. Chudák starej a zaměstnanej nemá tolik času aby si "ověřoval", ale má spoustu času na sáhodlouhé zdůvodňování, okecávání a vymezování se proti tomu, co jsem vůbec nenapsal. Jako vždycky ...
A po půlnoci přišla očekávaná sprška žlučovitých nenávistných sprosťáren.
""Sranda je, že žádná z těch vakcín nefungovala nefunguje. Chapu to, nebylo to možné, ten virus tak rychle mutoval, že jediná cesta bylo to "promoření".""
Co čert nechtěl, zrovna jsem narazil na fakta o očkování:
"Porovnávali jste očkované a neočkované lidi?
Abych teď udělal radost antivaxerům, tak prozradím, že očkovaní vykazují horší zdraví a výkon než neočkovaní.
Aby se však neradovali dlouho, tak hned dodám, že již v roce 2023 jsme ve studii provedené na 4500 osobách prokázali, že je to proto, že se nechávaly přednostně očkovat osoby s dlouhodobými zdravotními problémy.
I ve zmíněné nové studii jsme ukázali, že osoby, které byly očkované před proděláním covidu, mají v současnosti signifikantně lepší zdraví a podávají lepší výkon v testech mentálních schopností než osoby, které byly očkované až poté, co covid prodělaly.
Je ještě něco kromě chřipky, čeho bychom se měli bát?
Já se obávám ještě jedné hrozby. Doslova smrtící koktejl nám namíchali antivaxeři, sociální sítě a dezinformační weby - ať již naše vlastní, nebo ty čerpající inspiraci a prostředky z Putinova Ruska.
Představa, že proočkovanost populace proti řadě infekcí poklesne pod kritickou hranici a vrátí se některé nyní v podstatě vymýcené nemoci, je dosti děsivá. A nemusí se ani jednat o dětskou obrnu či pravé neštovice.""
https://www.denik.cz/zdravi/jaroslav-flegr...
Hele, na covid je tady jiné téma...