Říkají, že společnost rozděluje Babiš, Pavel, Pitomio, Ovar, je spousta politiků, které lze obvinit z toho, že nás rozdělují.
Nevím,myslím si, že ro tak bylo vždy, že politika lidi rozděluje,jen pro nás, lidi, kteří zažili v dospělém věku tu fantastickou atmosféru roku 1989,to přijde zvláštní a špatně.
Tenkrát jsme byli jeden národ,jeden lid, ale rozhá velký kluk a vím, že to muselo skončit.
A pak jsme se různě rozhádali a rozdělili, i já tenkrát byl nikoliv politik, ale hodně nahlas, třeba na Briských listech, kde Jan Čulík, i když politicky jinde, mé statě publikoval.
Tím chci říci, že mám svoji historii, kterou si může každý nagooglit a nemám potřebu svoje 25 let staré názory měnit nebo omlouvat.
Co mě nenechává klidným, že my nepotřebujeme už rozdílné politické názory, stačí jen maličkost -- pochopitelný lidský strach o vlastní život nebo život vašich blízkých, a někteří z nás se dokáží chovat jako svině. A hůř, když se ukáže a dokáže, že se v jisté době nezachovali zrovna statečně, dokáží vymýšlet a fabulovat, konspirovat.
Kazďý jeden z těch snímků, které uvidíte, jsem pořídil já, žadná AI. A pokud vidíte snímek obrazovky, je to snímek, co jsem sejmul v daný čás sám. Mohu to dokázat.
Tak se koukejte a přemýšlejte.
Jestli jste k určité části spoluobčanů vždy byli fér.
Tohle je pro mě osobně mnohem důležitější než vaše politické priority.
Možná byste se měli omluvit svým sousedům.
https://youtu.be/j-TBUgJB5gg?feature=shared
To je důležité