reklama

S čím se nikdy nesmířím

Říkají, že společnost rozděluje Babiš, Pavel, Pitomio, Ovar, je spousta politiků, které lze obvinit z toho, že nás rozdělují.
Nevím,myslím si, že ro tak bylo vždy, že politika lidi rozděluje,jen pro nás, lidi, kteří zažili v dospělém věku tu fantastickou atmosféru roku 1989,to přijde zvláštní a špatně.
Tenkrát jsme byli jeden národ,jeden lid, ale rozhá velký kluk a vím, že to muselo skončit.

A pak jsme se různě rozhádali a rozdělili, i já tenkrát byl nikoliv politik, ale hodně nahlas, třeba na Briských listech, kde Jan Čulík, i když politicky jinde, mé statě publikoval.

Tím chci říci, že mám svoji historii, kterou si může každý nagooglit a nemám potřebu svoje 25 let staré názory měnit nebo omlouvat.

Co mě nenechává klidným, že my nepotřebujeme už rozdílné politické názory, stačí jen maličkost -- pochopitelný lidský strach o vlastní život nebo život vašich blízkých, a někteří z nás se dokáží chovat jako svině. A hůř, když se ukáže a dokáže, že se v jisté době nezachovali zrovna statečně, dokáží vymýšlet a fabulovat, konspirovat.

Kazďý jeden z těch snímků, které uvidíte, jsem pořídil já, žadná AI. A pokud vidíte snímek obrazovky, je to snímek, co jsem sejmul v daný čás sám. Mohu to dokázat.

Tak se koukejte a přemýšlejte.
Jestli jste k určité části spoluobčanů vždy byli fér.

Tohle je pro mě osobně mnohem důležitější než vaše politické priority.

Možná byste se měli omluvit svým sousedům.

https://youtu.be/j-TBUgJB5gg?feature=shared

To je důležité

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: dnes v 00:39
Autor: Jindra8526
  • Re: S čím se nikdy nesmířím

Vem si prášek a už s tím covidem neotravuj. Je to za námi a kupodivu to zmutovalo dostatečně rychle, než to stačilo vyhubit ještě víc lidí. Příště takové štěstí mít nemusíme.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: dnes v 00:52
    Autor: Brahma
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: jednotlivce,páry,skupiny

15.01.2025
Pro společné vyjížďky na kole,v zimním období pěšky po Česku i zahraničí. Nejlépe důchodci,kteří mají dost času -…

Hledám: Parťáky, parťačky, čím víc tím líp

10.01.2025
Pro výlety i cestování na kole i bez kola. Víc lidí = víc zábavy, nápadů, možností. Sólojízda je trochu nuda.…

Hledám: Horsky prusmyk lezení na kole v maroku, v Atlas

29.12.2024
Horsky prusmyk lezení na kole v maroku, v pohoří Atlas. hledáme partnera na kolo. jedeme 1500-1800 km autem.…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

472 cyklistů (1 přihlášený)

Rodinný bikepacking končí: Z Nízkých Tater přes Muránskou planinu až do Dobšiné

Po noci strávené na horské chatě jsme se probudili a zjistili, že jedno kolo na mém kole, které bylo zamčené,…
Kristina | včera

Nekonečná bikepackingová dobrodružství: Objevování Velké Fatry

Po návratu z hudebního festivalu, kde jsme s manželem prožili bouři, jsme se vrátili k našim dětem, které…
Kristina | 13.01.2025

Napříč Českem aneb tak trochu jiná dovolená

V sobotu dopoledne přijíždíme s mou drahou ženou do Vyššího Brodu - do známého města na jižním okraji Šumavy.…
JohnyB | 27.12.2024