univerzálně stejnou hlášku dostanu když
a) se pokusím "odpovědět" v době, kdy už prohlížeč zapoměl, že je přihlášený, ale bez obnovení prostě zobrazoval že je (typicky mobil)
b) když mě dotyčný zakladatel zablokuje na základě svého blacklistu
Děkuji za otestování.
ad a) než jsem založila tohle téma, tak jsem vše zrestartovala
ad b) pokud mě má baruna na BL a založí obecné téma, pak je to od ní bohapustá sviňárna, ale jestli se jí uleví... Já to zcela jistě přežiju.
Mimochodem - při založení minulého "Jaké to bylo" jsem jí na BL neměla a jak sama přiznává, tak si to téma skryla vlastní blbostí.
Ještě - když to nejde ve vedlejším tématu, tak zareaguji na tvůj příspěvek o délce témat https://www.nakole.cz/diskuse/30952-jake-to... tady:
Na začátku tady také byla témata bez omezení počtu příspěvků. Medvěd ale byl schopen vytvořit neskutečné věžáky a když téma narostlo do velkých rozměrů, hodně zamrzalo a nedalo se pořádně načíst. Tak to holt admini ošetřili tím, že ořízli maximální počet příspěvků.
A nakonec - u některých (zejména konfliktních) témat se naopak ukázalo omezení příspěvků dobrou volbou pro ukončení hádek :o)))
to Jrr - https://www.nakole.cz/diskuse/30952-jake-to...
Sorry, ale když už nemůžu přispívat, tak si mě aspoň "neberte do huby"... Děkuji.
V tomhle případě to bylo mířeno především na zakladatelku tématu, která hádám na oplátku vůbec nevidí tohle téma? ;-)
Ne, jako bránit někomu psát do obecného tématu, mi nedává smysl...
Ohrazuji se proti nařčení "na oplátku".
To téma si musela skrýt svojí vlastní blbostí - já v tom prsty neměla.
A ano pokud mě má na BL, pak tohle téma nevidí.
Jen pro pořádek, já netvrdím, že tě má dotyčná zakladatelka na blacklistu!
Já jen mám zkušenost (vypozorovanou vlastní nad konkrétním jedincem) že tahle souvislost existuje (a že je jen jedna z možných).
Tak bylo by dobré, pokud by to tady objasnila, abych případně mohla napsat Václavovi, ale
a) tohle téma nevidí, protože mě má na BL
b) pokud tohle téma vidí, pak stejně nezareaguje, protože... Prostě jak napsal Jrr...
No, třeba překvapí.