Termín: 01.01.2025
Místo: Praha, Vypich ( na louce před oborou Hvězda)
Kdo nemá draka, může si na místě vypůjčit některého z nejméně čtyř draků různé velikosti.
Budete pochopitelně všichni vřele vítáni. Snad se na té skoro dvacetikilometrové cestě nevyskytne nic, co by zpozdilo můj příjezd.
Pro dlouhou dobu inverze, kdy bylo dokonalé bezvětří, jsem nemohl "trénovat", a draky vyzkoušet. Dokonce jsem uvažoval o odvolání akce. Pokud ale vím, že dorazíte, udělám co budu moci, abyste nepřijeli zbytečně.
Oficiálně zrušeno akci? Potřebuji vědět do dneška do 7.30h zrušeno nebo platí akci.
Tak snad bude foukat. Podle Aladina má v 10 hodin foukat 17km/h. Až ve 13 hodin se to má začít zvedat až na 40km/h v 16 hodin. To je asi už skoro moc.
Bylo to moc hezké.
Ráda bych příště rok zase prijela.
Když se rozfoukalo, tak to létalo úplně skvěle. Až jsem zpychnul a nevládl draka uřídit a třískl s ním o zem, což drak nerozdýchal. Moc se "Drakovi" za draka omlouvám. Bylo to úžasné a skvělé, ale studené. Tak zase za rok :)
My tu zdechlinu draka s Emou viděly z kluziště a říkaly jsme si, proč se tam tak povaluje :o)))
Jinak dneska to lítalo snad nejlíp z těch novoročních drakování. Byla to naprostá paráda.
My pak ještě daly skoro hodinku bruslení a pak hurá domů na čočku :o)))
Krásný nový rok všem.
P.S.
Fotky asi stáhnu až ukončím babičkování.