Ona ta limitace má asi svůj význam. Ty obrázky jsou hrozně velké a zabírají hrozně místa na disku.
Jo, a taky zvětšit velikost a umožnit nahrávání PNG, tohle fórum je fakt zoufalý retro.
Vždyť sem chodíš dobrovolně ze své vlastní vůle. Nikdo tě k tomu nenutí!
Anebo vyrob vlastní diskuzní fórum.
Radko tak mám raději fejs nebo bfko tady chcípnul pes. Sraz starej alkoholiků a hodnot není zrovna to co bych preferoval.
Ty si fakt kráva, proč by to, že sem chodím, mělo znamenat, že nemůžu poukazovat na nedostatky?
Ale to víš že můžeš poukazovat, ty Rudo nerudo.
I když si ve slušnosti můžeš s Robem podat ruku.
Tohle je moc prima, na kritiku poměrů hned reagovat stylem "Jestli se ti tady nelíbí, tak se odstěhuj jinam".
Nevzpomínám si, že by na nějaké diskusi, kterou jsem v posledních několika letech navštívil, bylo postování obrázků tak omezené jako tady, tudíž prostor pro zlepšení tu je, a ne malý.
Tak to prrrr, to si vyvozuješ něco, co tam napsáno není!!! Buď tak laskav a nepřekrucuj!!!
(Sodomovi se za ty vykřičníky omlouvám, ale důraz je holt důraz.)
Každý z nás je tu přece o své vlastní vůli a rozhodně to neznamená, že odtud má vyfičet, když se to "řekne" nahlas.
Mě tak nějak totiž přijde zvláštní sednout si k někomu na zahrádku a začít mu rozkazovat co má dělat a kritizovat, že je ta jeho zahrádka dost ubohá.
Samozřejmě je dobré na nedostatky neupozornit nebo navrhnout nějaké vylepšení, ale jde tak nějak o způsob, jak se to napíše.
Na druhou stranu. Co nevyjádříš třemi obrázky? Na silážování digitálního smetí je dost jiných míst. Když mám pocit, že by moje fotky někoho mohly zajímat (nevím proč), dám je jinam a sem dám odkaz. Koho to fakt zajímá, tomu to jedno prokliknutí navíc nevadí.
Já bych byl docela proti tomu aby se počet obrázků v diskusi zvětšoval. Pak to dopadne jako na FB, kde je pitomým zvykem, že místo toho aby to někdo napsal, tak tam dá obrázek s textem. Nejlépe žlutým na růžovém pozadí.
Chodím roky na server, kde se v diskusi nedají přidat žádné obrázky a nikdy jsem neměl pocit, že je to chyba. Beru to jako vlastnost.
Souhlas. Ovšem možnost vložit png by se občas hodila.
Mě spíš vadí blbý zobrazení na mobilu, jiný stránky se tak nějak přeformátují, NaKole musim neustále zvětšovat (pro čitelnost) a zmenšovat (pro ostaní funkce). Ale třeba to jen neumim nastavit ...
A taky, když vložim příspěvek a vrátim se na hlavní stranu diskuse, svítí mi tam sluníčko - jeden nový, ale po rozkliknutí je "0" nových, byl to ten můj.
Jako toto by spravilo pár CSS classů z bootstrapu, ale asi byl nutný denní výpadek, aby se v klidu ověřilo to zobrazování. Ta monitorová stránka se na mobilu chová jako velký obrázek.
Dovoluji si zdvořile a v hlubokém předklonu poprosit, zda by mi někdo ze zdejších "skalních" mohl sdělit kdo tady vlastně funkci admina vykonává ?
Zkusím to tedy zdvořile: zkus, prosím pěkně, zarolovat až dolů na konec stránky a když budeš od té dobroty, najdeš tam "kontakty". Ale nenutím tě ...
Osobně mám pocit, že to vykřikování je z těch kecacích webů tady nejmíň regulované, takže proto je tu větší výskyt i dobře míněných urážek :-D
Některé hlášky odsud jsem jen tak zkusil i jinde a byly i bany bez napomenutí :-D