reklama

Admine, dej šest obrázků na jeden post

Devadesátky už skončily, povol šest.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
Datum: 16.12.2024
Autor: Rob144
  • Re: Admine, dej šest obrázků na jeden post

Žiješ?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Rob144
    Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -10

Slovo "prosím" a "děkuji" by neškodilo.
      Ale ty ve slovníku zjevně nemáš...

Jo a můj je pátý mínusák.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: radka
      Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -3

Chováš se jako hulvát !!!

....ostatně co jiného se dá od hatera čekat...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: mildakh
    Hodnocení: +6 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -3

Ona ta limitace má asi svůj význam. Ty obrázky jsou hrozně velké a zabírají hrozně místa na disku.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: Brahma
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -4

Při tom jak moc je tady forum zmenšuje opravdu nejsou hrozně velké.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: xtonda
      Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Jo, a taky zvětšit velikost a umožnit nahrávání PNG, tohle fórum je fakt zoufalý retro.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -3

Vždyť sem chodíš dobrovolně ze své vlastní vůle. Nikdo tě k tomu nenutí!
      Anebo vyrob vlastní diskuzní fórum.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Hodnocení: +2 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -8

Radko tak mám raději fejs nebo bfko tady chcípnul pes. Sraz starej alkoholiků a hodnot není zrovna to co bych preferoval.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Autor: xigo
        Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -8

Tak běž jinam, s pánem bohem. Nikdo tu po tobě plakat nebude.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Autor: Brahma
          Hodnocení: +6 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -3

Ty si fakt kráva, proč by to, že sem chodím, mělo znamenat, že nemůžu poukazovat na nedostatky?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: včera v 00:32
        Hodnocení: +8 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -2

Ale to víš že můžeš poukazovat, ty Rudo nerudo.
          I když si ve slušnosti můžeš s Robem podat ruku.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Datum: včera v 07:07
          Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -8

Souhlas s krávou, to za prví a za druhý seš tady jen abys všechny prudila a ukazovala jen na sebe jako na největší hvězdu. Na to poukazuju já. Všechny s tím jen sereš.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
            Datum: včera v 09:40
            Autor: xigo
            Hodnocení: +4 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -6

Tohle je moc prima, na kritiku poměrů hned reagovat stylem "Jestli se ti tady nelíbí, tak se odstěhuj jinam".

Nevzpomínám si, že by na nějaké diskusi, kterou jsem v posledních několika letech navštívil, bylo postování obrázků tak omezené jako tady, tudíž prostor pro zlepšení tu je, a ne malý.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Datum: včera v 08:38
        Autor: Aviatik
        Hodnocení: +6 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Tak to prrrr, to si vyvozuješ něco, co tam napsáno není!!! Buď tak laskav a nepřekrucuj!!!
          (Sodomovi se za ty vykřičníky omlouvám, ale důraz je holt důraz.)

Každý z nás je tu přece o své vlastní vůli a rozhodně to neznamená, že odtud má vyfičet, když se to "řekne" nahlas.

Mě tak nějak totiž přijde zvláštní sednout si k někomu na zahrádku a začít mu rozkazovat co má dělat a kritizovat, že je ta jeho zahrádka dost ubohá.
          Samozřejmě je dobré na nedostatky neupozornit nebo navrhnout nějaké vylepšení, ale jde tak nějak o způsob, jak se to napíše.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Datum: včera v 08:49
          Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -6

Pardon - má být "Samozřejmě je dobré na nedostatky upozornit..."

[ Reagovat ] [ Zpět ]
            Datum: včera v 08:54
            Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Na druhou stranu. Co nevyjádříš třemi obrázky? Na silážování digitálního smetí je dost jiných míst. Když mám pocit, že by moje fotky někoho mohly zajímat (nevím proč), dám je jinam a sem dám odkaz. Koho to fakt zajímá, tomu to jedno prokliknutí navíc nevadí.

Já bych byl docela proti tomu aby se počet obrázků v diskusi zvětšoval. Pak to dopadne jako na FB, kde je pitomým zvykem, že místo toho aby to někdo napsal, tak tam dá obrázek s textem. Nejlépe žlutým na růžovém pozadí.

Chodím roky na server, kde se v diskusi nedají přidat žádné obrázky a nikdy jsem neměl pocit, že je to chyba. Beru to jako vlastnost.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
          Datum: včera v 13:01
          Autor: petrp
          Hodnocení: +9 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Souhlas. Ovšem možnost vložit png by se občas hodila.

Mě spíš vadí blbý zobrazení na mobilu, jiný stránky se tak nějak přeformátují, NaKole musim neustále zvětšovat (pro čitelnost) a zmenšovat (pro ostaní funkce). Ale třeba to jen neumim nastavit ...

A taky, když vložim příspěvek a vrátim se na hlavní stranu diskuse, svítí mi tam sluníčko - jeden nový, ale po rozkliknutí je "0" nových, byl to ten můj.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
            Datum: včera v 13:30
            Autor: PepikW
            Hodnocení: +5 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Jako toto by spravilo pár CSS classů z bootstrapu, ale asi byl nutný denní výpadek, aby se v klidu ověřilo to zobrazování. Ta monitorová stránka se na mobilu chová jako velký obrázek.

[ Reagovat ] [ Zpět ]
              Datum: včera v 18:06
              Autor: Arnošt905
              Hodnocení: +3 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Dovoluji si zdvořile a v hlubokém předklonu poprosit, zda by mi někdo ze zdejších "skalních" mohl sdělit kdo tady vlastně funkci admina vykonává ?

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Autor: kotek
    Hodnocení: +1 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -3

Zkusím to tedy zdvořile: zkus, prosím pěkně, zarolovat až dolů na konec stránky a když budeš od té dobroty, najdeš tam "kontakty". Ale nenutím tě ...

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Autor: PepikW
      Hodnocení: +6 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -5

Díky, nutit netřeba

[ Reagovat ] [ Zpět ]
        Autor: kotek
        Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé -1

Osobně mám pocit, že to vykřikování je z těch kecacích webů tady nejmíň regulované, takže proto je tu větší výskyt i dobře míněných urážek :-D
    Některé hlášky odsud jsem jen tak zkusil i jinde a byly i bany bez napomenutí :-D

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: včera v 09:42
    Autor: Arnošt905
    Hodnocení: +6 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: Poznávání krás Šumavy a Brd na E-kole

včera
Já 60+ hledám pohodovou,sportovně založenou životní optimistku kolem 60 let pro společné poznávání naší krásné…

Hledám: štěstí

05.12.2024
Nehledám za každou cenu. Nepotřebuju kohokoliv. Nejsem zoufalá a nehledám zoufalce. Pokud nenajdu, nic se neděje.…

Hledám: Ahoj...Najdeme něco společného..

05.12.2024
Ahoj, hledám zde aktivního muže, který by chtěl mít vedle sebe praktickou, myslící, kreativní a život milující…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

470 cyklistů (1 přihlášený)

Pobaltí 2023 aneb 2090 kilometrů od Narvy na Kurskou kosu - 1. část

Úvod a vlastně rovnou i závěr :-) Takže tento rok (2023) to byly Litva, Lotyšsko a Estonsko. Já vím, žádná…
Peggy | 11.12.2024

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | 13.11.2024

RUNDREISEN 2024: Dunajec - Wisla - Saalach - Soča - Kwisa ... + Hel

Protože se přece jen trochu cítím součástí zdejšího společenství, rozhodla jsem se opět přispět, i když jsem…
Quatsch | 04.11.2024