reklama

NEPETCHE - pěší

Termín: 15.12.2024
Místo: Praha, Praha 1 a Praha 2

Objevilo se pár dotazů na (před)Vánoční vycházku, a tak jsme se s HMS rozhodly letos udělat kromě cyklo NEPETCHE i pěší NEPETCHE. A to nejen pro dospěláky, ale i pro děti.

Kdy: v neděli 15. 12. 2024

Sraz: 13:45 - 14:00 na Hlaváku u lékárny - najdete ji u východu kousek vedle Billy. Prostě na…

Datum: 10.12.2024
Autor: radka
  • Re: NEPETCHE - pěší

Super..... těším se!

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: včera v 09:08
    Autor: wíla
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

ovšem děti sebou nejsou nutnou podmínkou, když budou zlobit necháme je v ledovém království a my půjdeme do ledového baru :-)

[ Reagovat ] [ Zpět ]
    Datum: včera v 13:21
    Autor: HMS
    Hodnocení: 0 Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé Hlasovat mohou jen přihlášení uživatelé 0

Zase by nás mohly podpírat.....no já jdu za dospelaka...pijana

[ Reagovat ] [ Zpět ]
      Datum: včera v 16:51
      Autor: wíla
Nastavte si vlastní barvu pozadí:
Seznamka

Hledám: štěstí

05.12.2024
Nehledám za každou cenu. Nepotřebuju kohokoliv. Nejsem zoufalá a nehledám zoufalce. Pokud nenajdu, nic se neděje.…

Hledám: Ahoj...Najdeme něco společného..

05.12.2024
Ahoj, hledám zde aktivního muže, který by chtěl mít vedle sebe praktickou, myslící, kreativní a život milující…

Hledám: Kamarádku na vyjížďky, Praha a okolí.

25.10.2024
Ahoj, Hledám slečnu, co se nebojí šlápnout do pedálů, má smysl pro humor a ráda se projede se mnou po Praze i…

PR články:

Cyklozájezdy | Dokempu.cz | Cyklobazar | Aktivni dovolená
Perfektní funkční oblečení pro vaše sportovní aktivity, od značky Moira.
[ Nahoru ]
e-mail:
heslo:
  zapamatovat

NaKole.cz se právě projíždí

275 cyklistů (6 přihlášených)

Pobaltí 2023 aneb 2090 kilometrů od Narvy na Kurskou kosu - 1. část

Úvod a vlastně rovnou i závěr :-) Takže tento rok (2023) to byly Litva, Lotyšsko a Estonsko. Já vím, žádná…
Peggy | včera

Cesta do Prahy (podruhé) a tentokrát úspěšně

Pročítám si své staré blogy a zjišťuji, že jsem Vám něco dlužen. Na začátku roku 2021 jsem napsal blog s…
Stanley58 | 13.11.2024

RUNDREISEN 2024: Dunajec - Wisla - Saalach - Soča - Kwisa ... + Hel

Protože se přece jen trochu cítím součástí zdejšího společenství, rozhodla jsem se opět přispět, i když jsem…
Quatsch | 04.11.2024